Baby Expert Bulgaria

Baby Expert и Вашата Мечтана Бебешка Стая е вече тук!

Най-красивите мебели за вашето бебе, най-безопасните технологии при изработката на всеки детайл, най-новия дизайн и най-забавните трендове!

И всичко това ,защото всяко бебе заслужава най-добрата грижа!

Baby Expert е Италианска семейна компания, създадена през 1970та година.

Понастоящем Baby Expert е не само Лидер по продажби на бебешки мебели на Италианския пазар и редица други Европейски страни, тя е Високо ценен Експерт при Обзавеждането на бебешката стая с висококачествени и изящни мебели.

Официален Вносител на BABY EXPERT за България е фирма ТЕДИКО ЕООД  с шоурум в гр. Пловдив, Асеновградско шосе, Автокъща Димчев/Офис сграда ТЕДИКО, етаж 2Baby Expert Le bebe Baby dream room


Философия на фирмата:

Baby Expert мисли за вашето дете, но и за вас. 
"Нашата основна цел е благополучието и здравето на вашето малко дете, тъй като всяко дете има право да живее в здравословна и комфортна обстановка, специално проектирана за него. Baby Expert също така насочва вниманието си към Вас като родители, поради което създава бебешки мебели и креватчета с изключително разнообразен и изискан дизайн, който да отразява вашия вкус, предпочитания и са предназначени да бъдат функционални: класически дизайн за нашите традиционни клиенти, вчечатляващ за клиенти, които обичат да са заобиколени с изискани и оригинални елементи. Детски креватчета и детски стаи, създадени за сън и игра. Детето ви прави първите си стъпки и расте в своя детска стая,където всеки детайл е обмислен и създаден по начин, изцяло съобразен с така важните безопасност и спокойствие. Колекциите на Baby Expert създават топла и уютна среда за вашето дете: бебешки и детски стаи, включващи креватчета и мебели в различни модели и цветове, с които можете да обзаведете помещението, което най-добре отговаря на интериора на вашия дом,неговата елегантност и функционалност. Обръщаме специално внимание и грижа за декорирането на нашите детски креватчета и мебели: по бебешки сладки и  удивителни ръчно рисувани персонажи, създадени с алтернативни материали като керамика, плюш, или с новаторски техники за лазерно гравиране. Кристалите "Сваровски", включени като луксозни бляскави аксесоари в нашите мебели са първите приятели, които ще следват детето ви през прекрасното пътуване на живота."

Baby Expert Abracchi by Trudi

Защо да изберете Baby Expert:

Baby Expert технология за безопасност е приоритет номер 1 в целия производствен цикъл по създаването на бебешките мебели. Baby Expert проектира и произвежда детски креватчета,мебели и дървени елементи за детска стая от 1970 г. с непрекъснат фокус върху екологичните иновации. Наред със своите високотехнологични звена, където производствените процеси се извършват с водещи машини, има традиционни занаятчийски единици, където най-деликатните и важни процеси все още се извършват на ръка. Baby Expert избира материали с ниско въздействие върху околната среда и използва производствени техники на базата на безопасни и нетоксични продукти. Ето защо тя има дългогодишна изключителна хипоалергична система за боядисване на водна основа, която подчертава естествената красота на дървото и предлага висококачествен резултат, както и решение с несъмнено здравословен елемент. Днес Baby Expert е един от малкото производители на спални и детски мебели в Италия, които могат да се похвалят с неразделен вътрешен цикъл на производство, осъществен изцяло в Италия. Подкрепени от екип от професионалисти в областта на дизайна, компанията е създала творческа лаборатория, която я прави секторна референтна точка по отношение на стиловите иновации. Винаги излизайки с нови естетически и технологични решения с най-високо качество и добавена стойност, Baby Expert има за цел да интерпретира и отговаря на най-широкия спектър от нужди на пазара. Оптималната комбинация от тези елементи позволява на Италианската компания да произвежда високо ценен продукт в Италия и в различни части на света.

ТЕДИКО ЕООД Предоставя Услугата Монтаж на всички бебешки мебели -креватче, скрин, гардероб с марка Baby Expert  на фиксирана цена 10% от стойността на закупените продукти.

Вижте още за BABY EXPERT тук: