Стерилизатори

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 22

Страница
на страница
  1. Dr. Brown's Стерилизатор за микровълнова
    -19%
    Dr. Brown's Стерилизатор за микровълнова Dr. Brown`s
    Редовна цена 55,90 лв. Специална цена 45,00 лв.
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 22

Страница
на страница

Различните видове стерилизатори са неизменен помощник на всяка майка в ежедневните й грижи за бебето. Независимо дали ще изберете електрически стерилизатор или стерилизатор за микровълнова, ние от детски магазин Tediko.bg сме селектирали за вас най-добрите стерилизатори с най-високо качество на най-изгодна цена. При нас ще откриете бебешки стерилизатори на топ брандове като Philips Avent, Vital Baby, Cangaroo, Lorelli и много други, на които можете да разчитате, както и аксесоари и стерилни торбички за съхранение за бебешки принадлежности на световноизвестни марки като Avent, Jane, Dr.Brown's, Babymoov, Reer и други. 

Защо ви трябва стерилизатор?
Почистването и дезинфекцията на бебешките шишета и биберони е наистина много важно, без значение дали бебето е на кърма или се храни с адаптирано мляко. Именно различните стерилизатори и техните безценни функции предпазват бебето от нежелани бактерии, замърсявания и инфекции. Организмът на бебето е изключително податлив на всички тях и трябва да сте много стриктни и внимателни в първите месеци от раждането му. Млякото е много подходяща среда за бързо и лесно развиване на лоши бактерии, затова е нужно да имате стерилизатор за шишета и биберони, за да почиствате и дезинфекцирате ефективно всичко за бебето. Препоръчително е да използвате поне 1 път на ден стерилизатор докато бебето ви не навърши 1 година, а след като вече е захранено ще можете да го използвате за стерилизиране на всички купички за храна, лъжички и аксесоари. 

Как да изберете стерилизатор?
Функциите на всеки един стерилизатор са да почисти и дезинфекцира бебешките шишета, биберони и аксесоари бързо, лесно и високоефективно. Това е високотехнологичен продукт, който ще ви бъде незаменим помощник в ежедневните грижи за бебето. Стерилизирането на бебешките шишета и биберони е изключително важно и е неизменна част от задълженията на родителите когато детето е още малко.

Преди появата на различни видове електрически стерилизатори и стерилизатори за микровълнова, родителите са стерилизирали всичко за бебетата чрез попарване с вряла вода или като са оставяли бебешките шишета и биберони в разтвори за унищожаване на бактериите. Това, разбира се, е било времеемко, не толкова ефективно и безопасно, докато днес за щастие можете да си купите качествен стерилизатор на изгодна цена от детски магазин Tediko. Стерилизаторите са изключително компактни като се предлагат в различни модели и са много удобни уреди, които ще са ви верен помощник в ежедневието, пестейки ви много усилия и време.

Стерилизаторите се разделят на три основни вида в зависимост от техните принципи на работа, характеристики и специфики:

Стерилизатор за микровълнова
Стерилизаторите за микровълнова не ползват никакви препарати и не изискват изплакване след дезинфекцията като едновременно с това унищожават всички вредните бактерии и микроорганизми благодарение на мощната пара, с която работят. Те имат различни функции и специфики, както и времето за дезинфекция е различно в зависимост от принципа на работа и модела. Процесът на работа на стерилизатор за микровълнова продължава от 2 и 10 минути в зависимост от това колко е мощна микровълновата.

Електрически стерилизатор
Всички електрически стерилизатори работят само на ток без да се използват допълнителни препарати, без нужда от микровълнова, в която да и поставите, за да работят и нямат нужда от допълнително измиване на всичко за бебето след дезинфекцията. Електрическия стерилизатор работи на принципа на пара като елиминира бактерии и замърсявания за време от 5 до 15 минути при различните модели. В зависимост от марката, на която заложите, времето за дезинфекция при затворен стерилизатор е до 24 часа след края на програмата. 

Стерилизатори 2 в 1 и 3 в 1
Базовата разлика между двата модела стерилизатори 2 в 1 и 3 в 1 е във вместимостта и функционалността им - какво количество могат да съберат и да дезинфекцират наведнъж. По-големите модели в рамките на една програма могат да дезинфекцират освен бебешките шишета и аксесоарите им, също така и частите на помпата за кърма, както и бебешките биберони. Стерилизатор 3 в 1 ще ви осигури дезинфекция на бебешки шишета в рамките на няколко минути с максимална сигурност и ефективност. Тези модели стерилизатори работят на база водна пара без допълнителни препарати и са напълно екологични. 

Кой размер стерилизатор е подходящ?
Размерите на различните модели стерилизатори ви дават възможност да направите своя избор в зависимост от това дали бебето ви е само на кърма или се храни с адаптирано мляко. Ако кърмите, то имате много по-малко нужда от бебешки шишета за стерилизиране и ще ви върши работа и по-малък размер, докато ако бебето ви се храни с адаптирано мляко, то е добре да заложите на по-голям размер. По-малките модели са с вместимост до 3 шишета, докато по-големите стерилизатори могат едновременно да работят с над 6 бебешки шишета и аксесоари. 

Ние от детски магазин Тедико държим вашите деца да имат най-доброто на пазара и именно затова сме селектирали за вас най-качествените и търсени стерилизатори за бебешки шишета от световно ниво. В категорията ще откриете различни модели електрически стерилизатори 2 в 1 и 3 в 1, както и стерилизатори за микровълнова.  Стерилизаторите за микровълнова ще намерите в различни размери, модификации и функционалности, за да намерите най-подходящия именно за вашето семейство. 

Приятно пазаруване в онлайн детски магазин Tediko.bg!

 

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни