Бебешки колички за близнаци

Настрой низходяща посока

10 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

10 Артикули

на страница

Имате близнаци или породени деца с малка разлика и имате нужда от практична, сигурна и красива детска количка? Ние от Tediko Ви предлагаме много голямо разнообразие от най-добрите бебешки колички за близнаци в различни цветови решения за всеки вкус и стил като дизайните са модерни и с много детайли и екстри. Бебешките колички ще Ви осигурят удобството и безопасността, от която се нуждаят вашите деца.

Предлагаме ви детски колички за близнаци само на доказали се на световния пазар марки и брандове като Cybex, Montain Buggy, Chipolino,

Lorelli, Baby Monsters, Cosatto и Jane, тъй като те са с гарантирано качество, функционалност и практичност, а дизайните им са модерни и красиви.

     

Бебешки колички за близнаци и породени деца

 

Бебешките колички за близнаци не са ограничени конкретно и само за хора, които имат близнаци, а за всички родители, които имат деца с малка разлика в годините. Бебешките колички за близнаци са много добър избор и за деца, които са по-големи, но с малка разлика и искат да си говорят и играят по време на разходката. Намирането на перфектната количка за близнаци може да бъде предизвикателство, тъй като включва откриването на точния вариант за вашите нужди, но ние от Tediko ще ви помогнем.

 

Разполагаме с различни модели бебешки колички за близнаци спрямо нуждите ви – има шасита за колички за близнаци, на които могат да бъдат монтирани два коша за кола, както и такива, които се сгъват удобно като чанта или чадър и са леки и много маневрени. Те са много лесни и практични за сгъване дори и с една ръка и заемат изключително малко място в багажника на вашата кола или пък удома. Повечето от бебешките колички за близнаци се предлагат в комплект с много екстри като шаси, седалка, сенник, дъждобран, пазарска кошница, чанта с повивалник и много други спрямо вашите изисквания и нужди.

 

Функции и качества на бебешки колички за близнаци

 

Има много неща, които е хубаво да съобразите при избора си на бебешка количка за близнаци като едно от тях е, че тя трябва да бъде удобна, компактна и лесна за маневриране по всички терени, тротоари и различните видове настилки за разходка. Изключително важно е да помислите добре за вида на терена, по който ще се разхождате всеки ден и как бихте искали бебешката количка за близнаци ще се справи с него.  

 

Седалки, облегалки и поставки за крачета към бебешки колички за близнаци

 

Седалките на бебешките колички за близнаци са с регулируем гръб и имат пълно легнало положение, за да имат вашите бебета комфорта да спят в удобна позиция на въздух в количката или по време на разходка. Седалките и кошовете към някои детски колички за близнаци се монтират с различни закрепващи системи към основното шаси на количката, за сигурност и удобство. Добре е да има регулируема облегалка на седалката в няколко различни позиции, която да се адаптира се към гърба на вашите близнаци или породени деца, за да се чувстват комфортно както седнали, така и легнали в бебешката количка за близнаци.

 

Поставката за крачета е неизменна екстра, която трябва да бъде оценена, тъй като ако я няма – то детските крачета ще висят във въздуха и ще се натоварват по време на престоя в бебешката количка за близнаци. Повечето бебешки колички за близнаци разполагат с предпазен борд за всяко от децата поотделно като той може да се маха бързо, лесно и практично и да бъде прибран в багажника на количката. Предпазният борд е много важна екстра, тъй като децата подпират ръчичките си на него и опознават света около тях по един по-безопасен и удобен начин.

 

Моделите на бебешките колички за близнаци имат и вариант за по-малко междуосие като седалките са разположени отпред и отзад. Много модели предлагат такава конфигурация, при която задната част е леко по-висока от предната част, което позволява на децата да виждат пред себе си и да имате по-малко междуосие. Тази конфигурация разполага с повече място за съхранение на багаж под количката, отколкото бебешките колички за близнаци, при които седалките са позиционирани една до друга.

 

Сигурност и безопасност на бебешките колички за близнаци

 

Всички бебешки колички за близнаци имат сигурна спирачка, тъй като това е неизменен елемент свързан с безопасността и сигурността на вашите съкровища, а тя е от първостепенна важност. Коланите на повечето бебешки колички за близнаци са 5-точкови с възможно най-високите стандарти за сигурност и най-високи оценки при тестове. Някои модели на бебешките колички за близнаци са с по 4 еднакви по размер гуми, други са с 2 по-малки гуми отпред и 2 по-големи отзад, а има и модели с по 2 двойни гуми отпред и 2 единични гуми отзад – в зависимост от вашите препочитания по какви настилки ще се движите и каква маневреност и омекотяване на возенето имате нужда.

 

Сенник, багажник и дръжки на бебешка количка за близнаци

 

Добре е да обърнете внимание на това какъв е сенника на бебешката количка за близнаци – дали повече ще ви хареса с един общ просторен сенник над двете седалки или с два отделни е въпрос на личен избор. Сенниците на някои от бебешките колички за близнаци са прозрачни, което позвлява на светлината да преминава през тях и близнаците да могат да има по-широк поглед към света. Някои от сенниците на бебешките колички за близнаци са от плътна слънцезащитна материя, но имат прозорец за наблюдение – така децата могат да ви виждат, а и вие да имате връзка с тях.

 

Дръжките на бебешките колички за близнаци е много важно да се регулират в различни положения спрямо височината на човека, който ще бута количката – майка, татко, баба, дядо – за да бъде комфортно и за Вас.

 

Материите, които се използват за бебешките колички за близнаци са със сертификати за безопасност и качество и е добре да бъдат сваляеми, за да могат редовно да се перат и да бъдат безупречни за вашите бебета.

 

Отделението за багаж на всяка детска количка заема почитно място, тъй като всички знаем, че има много неща за носене когато сте с бебе, особенно когато са две. Добре е багажника да е голям, за да има място както за играчки, така и за покупки от магазина и за всички принадлежности. Някои от бебешките колички за близнаци имат капак към багажника, за да може докато се разхождате, всички неща които са вътре, да са чисти и ако завали дъжд да са на сухо и сигурно място.

 
Към някои от комплектите на бебешките колички за близнаци има и покривала за крачета, които са много удобни и може да се използват, ако задуха вятър или в студените месеци вместо да носите още две одеалца за бебетата – така ще са на сигурно независимо от времето навън.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни