Шезлонги, Люлки

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 101

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 101

на страница

Играчки – Бебе (0-12) - Бебешки шезлонги и люлки

Вашето бебе заслужава само най-доброто, затова ние от детски магазин Tediko ви предлагаме голямо разнообразие от висококачествени и многофункционални шезлонги за бебета и бебешки люлки, които ще осигурят комфорт, безопасност и забавление на вашето малко съкровище. Отново ще имате възможността да се забавлявате и почивате, докато вашето бебе е заето и щастливо. При нас ще откриете само качествени продукти на марки като

Chipolino, Lorelli, Moni, Kinder Kraft, Hauck, Cangaroo и много други.

Шезлонги за бебета от Tediko.bg
На пазара се предлагат много и различни модели шезлонги за бебета, които са практични, полезни и удобни както за децата, така и за родителите. Ние от онлайн детски магазин Tediko сме селектирали за вас само най-добрите марки, които са се доказали на световно ниво и милиони родители са заложили на тяхното качество. Те са идеалният начин да осигурите оптимален комфорт и максимална безопасност на вашето дете, което ще откриете при нас на най-достъпни цени. Ние предлагаме разнообразие от богата гама шезлонги за бебета, които са и много функционални, практични, красиви и стилни. Изберете сгъваем бебешки шезлонг, който лесно може да се пренася и е с олекотена конструкция, или изпълнения с допълнителни функции като бебешки шезлонг 2 в 1.

Практичен електрически шезлонг за бебе
Ако търсите шезлонг, който да ви освободи от ръчното люлеене и нуждата от това да сте непрекъснато до вашето съкровище, то електрически шезлонг за бебе е идеалното решение за вас. С този модел няма да се тревожите, че батериите ще свършат и повече няма да можете да го използвате по предназначение с всичките му възможности. Тези шезлонги за бебета предлагат автоматизирано люлеене, изключително нежни и приятни мелодии за успокояване и други функции, които ще улеснят вашата грижа за бебето.

Шезлонги за бебета до 18кг
В нашия онлайн магазин можете да намерите бебешки шезлонги на топ марките на най-ниски цени, които са подходящи дори и за деца до 18 кг, което е много добър вариант, за да можете да го използвате по-дълго време предвид това колко бързо растат децата. Те са проектирани, за да растат заедно с вашето дете и да му предлагат необходимия комфорт през целия период на израстването.

Шезлонги за бебета: Предимства и функции
Предимствата и функцииите на всички шезлонги за бебета са наистина много, а ето и някои от тях:

·         Удобство

Бебешките шезлонги предлагат максимално комфортно място за почивка на вашето бебе. Те са обикновено подплатени и имат правилна поддръжка на тялото, което гарантира оптимално положение на гърба и главата на детето.

·         Преносимост

Сгъваемите бебешки шезлонги са лесни за пренасяне и съхранение. Те заемат минимално пространство, когато са сгънати, което ги прави идеални за пътуване или преместване от едно място на друго в дома.

·         Многофункционални

Някои бебешки шезлонги притежават допълнителни функции като вибрация, различни красиви играчки или приятни мелодии, които могат да забавляват и успокояват детето ви.

·         Регулируеми

Много шезлонги за бебета имат различни наклони и позиции, което позволява на родителите да настроят ъгъла на положение според предпочитанията и нуждите на бебето.

·         Дълготрайност

Бебешките шезлонги се разработват така, че да издържат на тежестта на нарастващото бебе. Някои шезлонги могат да издържат до 18 кг, което ги прави подходящи за ползване през целия период на детското израстване.

Стилни бебешки люлки
Нашият детски магазин предлага също така и много широк избор от оригинални бебешки люлки с гаранция за качество. Една люлка за бебе е перфектното решение за успокояване и забавление на вашето дете във всеки един момент и ще ви бъде от голяма помощ. Изберете люлка шезлонг за бебе със специални функции като мелодии, сензорни играчки и различни скорости на люлеене. За да осигурите разнообразие и забавление на вашето бебе, предлагаме и бебешки люлки, които са идеални за моментите, когато искате да успокоите и забавлявате детето си, без да го носите на ръце или да го приспивате.

Електрически бебешки люлки
Модерните електрически бебешки люлки са сред най-предпочитаните продукти предпочитани и търсени от нашите клиенти. Комбинирайки комфорта на шезлонга и функционалността на люлката, тези продукти предоставят безопасно и забавно преживяване на вашето бебе.

Предимства на бебешките люлки
Люлката като цяло е много мил детски спомен за всички, но съвременните модели бебешки люлки предлагат редица други предимства като:

·         Успокояване на бебето

Бебешките люлки се отличават с изключително нежно и ритмично люлеене, което успокоява и създава чувство на сигурност у детето. Това може да помогне на бебето да заспи по-бързо и да се събуди спокойно.

·         Развиване на сетивата

В много бебешки люлки се включват съпътстващи звуци, мелодии и играчки, които помагат на детето да развива своите сетива и въображение.

·         Свобода за родителите

Бебешките люлки предоставят време за родителите да си отдъхнат, докато детето е заето и се забавлява или си почива. Това позволява на родителите да се занимават с други задачи или просто да си починат за малко.

·         Регулируеми настройки

Множество бебешки люлки имат различни скорости на люлеене, което позволява на родителите да изберат най-подходящото ниво за успокояване на бебето.

·         Безопасност

 

Всички бебешки люлки от Tediko.bg са проектирани така, че да осигуряват безопасно и стабилно място за вашето дете. Те имат сигурни колани и подложки за главата и тялото, които предотвратяват наранявания или падане на бебето.

 

Ако сте в търсене на шезлонг за бебе или бебешка люлка, в онлайн детски магазин Tediko.bg ще откриете най-голямото разнообразие от продукти, отговарящи на вашите нужди и предпочитания, с гаранция за качество от най-добрите марки на пазара. Независимо дали търсите шезлонги за бебе, люлки или електрически варианти, нашия детски магазин е вашето място за пазаруване на изгодни цени.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни