Възглавници за кърмене

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 58

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 58

Страница
на страница

Възглавниците за бременни и възглавниците за кърмене са важни помощници за бъдещите майки, които предлагат комфорт, подкрепа и практичност по време на бременността и кърменето. Тези специални възглавници са проектирани така, че да осигурят правилна позиция на тялото, намалявайки напрежението върху гърба, корема и кръста. Отличавайки се със своите уникални форми и размери, възглавниците за бременни се адаптират към индивидуалните нужди на всяка жена. Също така, възглавниците за кърмене предоставят удобство и стабилност по време на кърменето, като помагат на майката и бебето да се свържат и създадат по-близка връзка. В детски магазин Tediko.bg ще откриете голямо разнообразие от възглавници за бременни и кърмене, което позволява на бъдещите майки да намерят най-подходящата опция за тях на най-изгодни цени. Ние ви предлагаме само най-добрите марки на пазара като Baby Matex, DooMoo, RedCasle и много други, защото качеството има значение и бне бива да правите компромис с комфорта. Всички възглавници за бременни и за кърмене, които ще намерите при нас, са изработени от висококачествени осигурявайки на оптимален комфорт и удоволствие по време на този изключителен период от живота.

Възглавниците за бременни - Комфорт и подкрепа по време на бременността
Възглавниците за бременни осигуряват на бъдещите майки удобство и подкрепа през цялата им бременност. Тези специални възглавници са проектирани така, че да предлагат оптимална подкрепа на гърба, корема и кръста на бременните жени, които са подложени на значително физическо напрежение.

Предимства на възглавниците за бременни:

·       Подкрепа на тялото

Всички възглавници за бременни са специално изработени, така че да се адаптират към формата на тялото по време на бременността. Те предоставят правилна подкрепа на корема, гърба и кръста, което помага за разпределението на теглото и намаляването на напрежението в тези области.

·       Подобрен сън

Оптимално осигуряване на комфорт и правилна позиция за спане благодарение на възглавници за бременни. Те помагат да се намали неудобството от болки и налягане в съответните области, което води до по-добър и по-комфортен сън.

·       Разнообразни форми и размери

Ние от детски магазин Tediko ценим качеството и комфорта, затова ви предлагаме възглавници за бременни в различни форми и размери, които позволяват на бъдещите майки да намерят най-удобната позиция за себе си. Това осигурява персонализирано и индивидуално решение за всяка жена.

·       Практично използване и след бременността

Възглавниците за бременни могат да се използват и след раждането за подкрепа на бебето като възглавници за кърмене или за поставянето му в различни позиции по време на игра.

 

Възглавница за кърмене - Удобство и близост с бебето
Възглавницата за кърмене е незаменим помощник за майката и бебето по време на кърменето. Тя е разработена, така че да осигури максимален комфорт и подкрепа за майката, докато кърми, като същевременно осигурява правилно позициониране на бебето.

Предимства на възглавниците за кърмене:

·       Подкрепа и стабилност за бебето

Различните модели на възглавница за кърмене предоставят подходяща подкрепа и стабилност на майката, което я прави удобна и осигурява правилна позиция на бебето по време на кърмене. Това помага и на двамата да се почувстват по-комфортно и релаксирани по време на тази важна връзка.

·       Лесно кърмене във всяка поза

За предоставяне на максимално удобство и подкрепа в различни позиции на бебето и майката, всяка възглавница за кърмене се проектира и изработва спрямо най-добрите стандарти за качество. Така позволява на майката да намери най-удобната позиция за нея и бебето, което води до по-лесно и приятно кърмене.

·       Близост и връзка с бебето

Възглавницата за кърмене помага да се създаде по-близка връзка между майката и бебето като осигурява комфортна среда, която подпомага естествената комуникация и близост.

·       Употреба след кърменето

Използването на възглавница за кърмене имат широк спектър от приложения след кърменето като може да се ползва както за поставяне на бебето в комфортна позиция при игра, така и за почивка.

Възглавници за бременни и кърмене - Комфорт и удобство от детски магазин Tediko
Възглавниците за бременни и кърмене са задължителна покупка за всяка бъдеща майка и именно затова ние от детски магазин Tediko сме подбрали за вас само най-добрите марки на пазара на най-достъпни цени. Тези възглавници са изработени с висококачествени материали и предлагат комфорт и удобство по време на бременността и кърменето, както и след това благодарение на широкото си приложение.

 

Предимствата на възглавниците за бременни и кърмене са наистина много – от голяма издръжливост на висококачествените материали за изработка до осигуряването на максимален комфорт за бебето и майката. При нас ще откриете богата гама от модели и марки възглавници за бременни и кърмене на най-изгодни цени, което прави избора на подходяща възглавница по-лесен, удобен и персонализиран.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни