Активни гимнастики

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 61

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 61

Страница
на страница

Играчки – Бебе (0-12м) - Активна гимнастика

Ние от онлайн детски магазин Tediko.bg държим на качеството и правилното развитие на децата и именно затова при нас ще намерите много бога гама от продукти и всичко необходимо, за да запазите вашето бебе и дете активно и здраво. Една от най-популярните категории в нашия магазин е "Активна гимнастика", където сме селектирали за вас различни модели активна гимнастика с разнообразие от функции и приложения, с гаранция за качество от брандове като Chipolino, Playgro, Galt Toys, Lorelli и други на най-изгодни цени.

Активна гимнастика - забавление и двигателно развитие

Практичната активна гимнастика е най-подходящия начин да съчетаем забавлението с двигателното развитие на вашето дете. Една от най-популярните опции е светещата активна гимнастика, която привлича вниманието на децата, спомага за развитието им и ги мотивира да упражняват своите двигателни умения. Този тип активна гимнастика често разполага с прекрасни музикални функции, които допълнително стимулират интереса на децата.

Активна гимнастика с пиано - развивайте музикалните таланти на вашето дете

Един от най-забележителните продукти в категорията "Активна гимнастика" е забавната активна гимнастика с пиано. Тази иновативна играчка позволява на вашето дете да се наслади на музиката, докато се занимава с физически упражнения. Системата с пиано стимулира музикалните таланти на децата и ги въвлича в безкрайно забавление и упражнения.

Дървена активна гимнастика - устойчиво и екологично

За родителите, които предпочитат да залагат на качествени устойчиви и екологични продукти, предлагаме на вашето внимание различни варианти и модели дървена активна гимнастика с разнообразни функции. Тези играчки са изработени от висококачествено дърво и са безвредни за децата. Една дървена активна гимнастика не само ще предложи забавление и двигателно развитие на вашето дете, но и ще внесе топлина и естетика в детската стая и навсякъде у дома.

Водна активна гимнастика - забавление всеки ден

Този модел активна гимнастика предоставя възможност за много забавни занимания с вода, която няма да намокри вашето мъниче. За да разнообразите вашето дете и да го забавлявате, предлагаме водна активна гимнастика с движещи се рибки и други морски създания. Тези продукти са създадени специално за ползване навсякъде и по всяко време като предлагат разнообразни игри и упражнения, които ще развият двигателните способности на вашето дете и ще доведат до много детски смях и радости.

Модулен активен център – активна гимнастика, кошара за бебе и килимче за игра в едно

Един от най-разнообразните и мултифункционални продукти в категорията "Активна гимнастика" е модулният активен център, който предлага наистина много възможност в едно. Това е една многофункционална играчка, която включва активна гимнастика, кошара за бебе и килимче за игра. С този продукт ще можете да предложите на вашето дете не само упражнения, но и възможността да се забавлява с игри в комфорта на дома докато вие сте заети с други задачи.

 

Активната гимнастика е ключова за правилното развитие и забавление на вашето дете. Ние от онлайн детския магазин Tediko.bg предлагаме голямо разнообразие от активни гимнастики като варианта на светеща активна гимнастика или активна гимнастика с пиано, екологична дървена активна гимнастика и водна активна гимнастика, както и модулен активен център. Предоставете на вашето дете възможността да се забавлява и развива едновременно, като го обгърнете със стимулиращите продукти от категория "Активна гимнастика" на Tediko.bg.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни