Блог

 1. Боядисване на яйца с децата – 6 лесни идеи за най-малките

  Не пропускайте да организирате боядисване на яйца с децата. От мига, в който могат да мажат боички с пръсти, те са готови за ваши помощници. Ето как.

  Вижте повече »
 2. Модните тенденции за детски дрехи лято 2022

  В следващите редове ще ви разкажем за модните тенденции за детски дрехи лято 2022. Те ще ви помогнат да напълните любимото малкото гардеробче с приказни нови попълнения.

   

  Вижте повече »
 3. Злоядо дете – няколко забавни тактики да се справим с проблема

  Има много причини вашето злоядо дете да отказва някои храни. Но има и много забавни начини да му помогнете да не превръщате това в навик. Ето какво казват специалистите. 

  Вижте повече »
 4. Какво да очаквате от съня на бебето в първите седмици у дома

  Бъдете подготвени с най-важните факти за съня на бебето, за да сте подготвени, когато се приберете у дома с малкото вързопче. Това ще ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателството на отгледате спокойно и щастливо дете.

  Вижте повече »
 5. Защо бебешката лятна количка е специална и как да я изберем

  Кои са специалните характеристики на една бебешка лятна количка; какво да търсите, когато избирате; има ли смисъл да избирате по-скъпи модели - намерете отговорите на тези въпроси тук.

  Вижте повече »
 6. Списък с най-удобните вещи за бебешка стая

  След толкова много години работа с щастливи майки и бебета, ние в ТЕДИКО вече знаем от какво наистина имате нужда. Затова създадохме за вас този кратък списък с 8 вещи за бебешка стая, които ще създадат истинско удобство и за мъничето, и за родителите.

   

  Вижте повече »
 7. С бебе на път – кои са видовете столче за кола и как да изберем

  Да возите детето в столче за кола е необходимо не само заради законовите изисквания, а и заради безопасността на детето. Научете повече за групите столчета за кола според възрастта и теглото, както и за най-новите технологии за максимална безопасност.

   

  Вижте повече »
 8. 5 важни причини да играем настолни игри с децата си

  Отмина ли наистина времето на класическите настолни игри със зарчета, пионки и пулове? Наистина ли е същото да играем на дама, домино, „Не се сърди, човече“ онлайн? Психолозите казват, че семейните игри на кухненската маса са незаменими. Прочетете защо.

   

  Вижте повече »
 9. Защо е важно детето да играе ролеви игри

  Детето имитира, че говори по телефона? Бърка в тенджерата в детската си кухня, докато вие готвите? Всички деца правят подобни неща, а специалистите ги наричат ролеви игри. Защо ролевите игри са важни и как да стимулирате детето да ги играе – прочетете нататък.

  Вижте повече »
 10. Зимни дрехи: 7 изпитани правила за обличане на бебето и детето

  За бабите дрехите никога не са достатъчно. За модерните майки детето трябва да е съвсем леко облечено. Кой е прав? Прочетете тези 7 изпитани правила за избор на зимни дрехи на бебето и на детето.

  Вижте повече »
Страница