Погачата е мил ритуал по официалното посрещане на новороденото бебе сред близките и приятелите на семейството. Ако трябва да организирате събитието, прочетете нашите подробни указания как се прави погача на бебе. Ако обаче сте поканени като гости, ще имате нужда от подарък за погача.

Какво да поднесете? Предлагаме ви 6 прекрасни идеи за подарък за погача, с който топло да приветствате идването на малкото човече.

Практичен подарък за погача

Ако искате да поднесете практичен подарък за погача, можете да изберете красива и качествена дрешка за новородено. Потърсете най-малкия размер, който е обозначен за възраст 0-3 месеца или ръст 50-62 см. Можете да ги разгледате в нашия раздел с бебешки дрехи. Изберете вида на дрехата по свой вкус и според сезона, разбира се. Но се погрижете да я поднесете красиво опакована, за да е достоен подарък за хубавия празник.

В Tediko предлагаме специална колекция дрехи за новородени GUESS, които са перфектен подарък – изискани, качествени, сладки, на доказано добра марка и страхотни цени.

Лесен подарък за погача

Ако искате да е бързо, но без да правите компромис с качеството на подаръка, вижте каталога на Tediko с готови подаръчни комплекти за момчета или момичета на популярната марка GUESS. В тях може да има готово перфектно съчетание от дрехи, залъгалки, шишета, чанти с бебешки аксесоари, които са поместени в елегантна опаковка под формата на кутия или чанта, подходяща за случая. Избирате онлайн, поръчвате и поднасяте – толкова е лесно!

Подарък за спомен

Ако искате вашият подарък за погача да остане мил спомен в семейството и живота на бебето, предлагаме ви съвсем различни идеи:

-          Бебешки албум за снимки. Той е оформен тематично и е напълно готов да се превърне във фото дневник от всички важни първи моменти на детето – първите месеци, първите стъпки, първото хранене и др. Страниците са така оформени, че да дават идеи и възможности на родителите да документират радостта от първите годинки на детето.

-          Комплект за гипсов отпечатък или отливка. С тези комплекти само за няколко минути могат да се направят отпечатъци или дори отливки на малките крачета и ръчички на бебето. Съдържат всички необходими материали плюс указания за употреба и красива рамка или кутия, в която да се постави отпечатъкът, за да се превърне в сантиментален сувенир за цял живот. Те са лесни и безопасни за използване, а младите родители ги обожават. Ако гипсът ви притеснява, потърсете комплект за мастилен отпечатък.

-          Посребрени кутии за бебешки съкровища. Това са са елегантни и разкошни кутии за първо зъбче и кичур бебешка коса. Те имат качествена изработка и са изключително трайни, така че могат останат в семейството  за цял живот и през цялото време да изглеждат страхотно.

Всички тези подаръци за спомен можете да намерите в каталога на Tediko.

Подарък – приятел 

Ако поднесете на бебето плюшена играчка, може да имате късмета тя да се превърне в най-добрия му приятел в първите му години и в най-милия му спомен от щастливото детство за цял живот. За тази цел е добре да изберете наистина качествена играчка с подходящ размер и за малки, и за порастващи деца.

В каталога на Tediko предлагаме прекрасни плюшени играчки от еко материали, дълготрайни и отговарящи на европейските стандарти за безопасност за бебета и деца. Изберете за подарък за погача най-милото животинче за най-веселите игри.

Бюджетен подарък за погача

Ако търсите представителен и запомнящ се, но все пак бюджетен подарък за погача, предлагаме ви да изберете забавна бебешка играчка за количка или легло, комплект дрънкалки, музикална играчка, кърпа за гушкане.

В каталога ни ще намерите и готови подаръчни комплекти бебешки играчки, с които е сигурно и лесно да зарадвате детето и родителите.

Подарък за детската стая

Друг вариант на подарък за погача е да изберете нещо красиво и практично, което да радва бебето в неговата лична стая. Например:

-          Бебешки шезлонг или люлка. Той може да е електрически, за да люлее бебето сам и да му осигурява лек и спокоен сън. Което, впрочем, е страхотен подарък и за родителите му. Може и да е механична люлка, която ще осигури повече време на родителите с бебето, а порастващото дете може да се научи да люлее само.

-          Активна гимнастика. Това е едно от любимите забавления на бебетата – докато лежат на удобно матраче, те могат да наблюдават или достигат с ръка атрактивни и безопасни играчки, закачени на удобно разстояние над тях. Така подарявате упражнения за ловкост и движение на бебето, както и малко повече спокойно време за родителите, докато то се забавлява самостоятелно.

-          Нощна лампа или проектор. Красивата детска нощна лампа ще осигури спокойствие през нощта – и за бебето, и за родителите, които по-лесно ще го наблюдават. Проекторът ще отиде още по-далече, като рисува впечатляващи светлинни картини по тъмните стени и тавани. Децата често се привързват към нощните си лампи, но това е много хубаво, тъй като те са достатъчно трайни, за да се използват дълги години наред. И ето как можете да се окажете гостът с най-хубавия подарък за погача.

Ако вече сте избрали какъв подарък пасва най-добре на вашия повод, просто влезте в онлайн магазина на Tediko и го поръчайте. Обещаваме ви, че всички наши продукти са не само красиви и стилни, но и с високо качество, така че можете да ги поднесете на малкото човече със спокойствие и радост.