Месечни архиви: март 2023

  1. столче за хранене

    Как да изберете столче за хранене: бърз практически наръчник

    Време е за твърди храни? Значи е време за удобно и практично високо столче за хранене. Прочетете как и къде да откриете най-доброто за вас.

    Виж още
  2. място за смяна на пелени

    Как да създадете удобно място за смяна на пелени – практически наръчник в 5 стъпки

    За да ви помогнем да имате всичко необходимо подръка още от първите си минути с бебето у дома, създадохме специален наръчник за начинаещи родители. Обещаваме, че ще бъдете напълно готови за предизвикателството на пелените. 

    Виж още
  3. Сънят на бебето - съвети от консултант по детски сън

    Сънят на бебето - съвети от консултант по детски сън

    Опознай специалиста

    Здравейте!

    Казвам се Соня Трифонова и съм сертифициран консултант по детски сън към международния център по сън Babysleep.

    Работата ми е свързана с това, да помагам на семействата и техните деца, да си върнат съня и хармонията вкъщи. Практикувам само меки и щадящи методи, целящи да се водят по състоянието на детето и желанията на родителите.

    Моята работа е изцяло подкрепяща кърменето, както и това, родителите да откликват на нуждите на бебето и то да не бъде оставяно само да плаче.

     Тази професия е сравнително нова, но все повече родители решават да ми се доверят и да работят с мен, за да подобрят съня на детето. Изключително съм щастлива, че вече и в България има толкова достъпна информация и специалисти, защото до преди години това не беше така. И ако тогава майките се примиряваха, че е нормално бебето да не спи, че трябва да чакат да го израсте….сега вече не е така!

    Аз мога да ви помогна още сега и заедно

    Виж още