Възглавници, Позиционери

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 47

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 47

Страница
на страница

Бебешки и детски възглавници - комфорт и подкрепа за вашето дете

В онлайн детски магазин Tediko.bg предлагаме изключително богата селекция от възглавници, които са специално проектирани, за да осигурят комфорт и подкрепа на вашето бебе и дете по време на сън или почивка. Нашите възглавници за бебета, деца и новородени ще ви помогнат да създадете идеални условия за спокоен и здравословен отдих. От антирефлуксни до ергономични варианти, нашите възглавници  за бебета са създадени с внимание към най-дребните детайли, за да отговарят на специфичните нужди и желания на вашето дете.

Възглавници за бебета - допълнителен комфорт и подкрепа
Висококачествените възглавници за бебета, които сме подбрали за вас от топ марките на пазара, са перфектният допълнителен елемент към интериора, който ще осигури комфорт и подкрепа по време на сън или почивка. Те са специално проектирани с оглед на нежната бебешка главичка и шия, предоставяйки необходимата подкрепа за правилното развитие на мускулатурата. Всички възглавници за бебета също така могат да бъдат използвани като позиционери, които предпазват от обръщане и осигуряват спокоен сън за вашето дете.

Детски възглавници за здравословна почивка
Нашата селекция от детски възглавници е изготвена с цел да осигури максимален комфорт и здравословна почивка за вашето дете. Те са изработени от естествени, меки и дишащи материали, които предпазват от натрупването на прекомерна влага и предоставят подходяща вентилация. Качествените детски възглавници са също така изключително лесни за поддръжка и имат противоалергични свойства, което ги прави идеални за деца с чувствителна кожа. Нека вашето дете се наслади на комфорта и подкрепата, които нашите детски възглавници могат да предложат.

Антирефлуксна възглавница - комфорт след хранене и по време на сън
Изключително важен е изборът на антирефлуксна възглавница, тъй като това е отлична покупка за родителите, които се сблъскват с проблеми при храненето на бебетата си. Тя помага да се предотврати рефлуксът и да се намали рискът от задавяне на бебето след хранене. Всяка една антирефлуксна възглавница осигурява наклон, който помага на храната да остане в стомаха и предпазва детето от този неприятен дискомфорт. При сън, тази възглавница предоставя комфорт и оптимално положение за почивка.

Ергономична възглавница - правилна основа за сън и отдих
Ергономичните възглавници за бебета са създадени с оглед на запазване на правилната позиция на главата, шията и гръбнака по време на сън или почивка. Те предлагат подходяща подкрепа за мускулите и ставите и помагат за предотвратяване на болки и напрежение в тези области. Всички ергономични възглавници за бебета също така могат да бъдат използвани като възглавници против обръщане, осигурявайки стабилност и комфорт по време на сън или почивка.

Затоплящи се възглавнички и възглавници за количка - пълното преживяване на вашето дете
Във вашето пътуване с дете, ние от онлайн детски магазин Tediko.bg сме тук, за да ви предложим пълен комфорт и грижа за вас и вашето дете. Нашата гама от възглавници, включваща възглавници за количка и затоплящи се възглавнички, които става любима играчка на децата. Те са създадени с внимание към детайлите, за да осигурят оптимален комфорт и подкрепа за вашето дете. Осигурете на вашето дете идеалната среда за отдих и почивка с нашите възглавници за бебета и деца, които са проектирани да отговарят на различните нужди и предпочитания на всеки малък клиент.

 

Ние от онлайн детски магазин Tediko.bg разполагаме с много богат избор от възглавници за бебета и деца, които не само осигуряват комфорт и подкрепа, но и създават оптимални условия за здравословен сън и отдих.

Отдаваме голямо значение на избора на висококачествени материали, които са безопасни за нежната кожа на вашето дете. Заповядайте при нас и открийте перфектната възглавница за бебе на топ марките Candide, Baby Matex, Doomoo, My Baby Mattress, BabyDan, Doomoo Basic и много други на най-ниски цени, която ще осигури на вашето дете комфорт и подкрепа през цялото му детство. Нашите възглавници за бебета и деца са подходящи за всички възрасти и предлагат незабравимо преживяване на сън и отдих за вашето дете.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни