GUESS Детски маски за лице

Настрой низходяща посока

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока

1 Артикул

на страница

В тази категория ви предлагаме детски маски за лице на доказалата се на световния пазар модна марка GUESS. Всички детски маски са изработени от възможно най-меките и деликатни памучни материи в интересни модерни десени и дизайни, като всички маски са с гарантирано качество. Разполагаме както с детски маски за момичета, така и с детски маски за момчета и с маски за възрастни. Маските са подходящи за многократна употреба тъй като могат да се перат в пералня, поддържат се лесно и съхнат бързо като са с регулируема дължина за удобство на този, който ги носи.

Това са универсални детски маски за всички, които съответстват и се напасват спрямо лицето за персонализирано максимално прилягане и предпазване. Тези детски маско са чудесно решение за хората и децата, които искат да избегнат неприятностите с постоянното закупуване на нови маски и замърсяването на околната среда или които имат алергии или чувствителност, които правят носенето на маска за еднократна употреба неудобно и дискомфортно.

Предпазни детски маски срешу Ковид 19 и други вируси

В дългият период на пандемията на Ковид 19 предпазните маски се превърнаха във своеобразен моден аксесоар, който задължително носим със себе си, тъй като вече не се виждаха всъщност лицата на хората и децата, а само маските. Детските маски, разбира се, не са изключение, тъй като децата са една голяма уязвима група, която лесно разпространява вируса и трябва да се погрижим за тях.

Предпазните маски са много важни и за децата с астма, алергии или други респираторни проблеми. Маските предпазват от микроби, настинки и грип или вирус. Те също така предпазват децата от неволно докосване на носа или устата им като преди това са докосвали повърхности, които могат да бъдат замърсени.

Различните принтове и десени на удобни предпазни детски маски за лице улесняват живота като карат децата да искат да ги носят, защото са удобни, различни и забавни и дори се характеризират с тях и стават лесно разпознаваеми.

Предлаганите предпазни детски маски на доказалата се световноизвестна марка GUESS се предлагат и в унисекс цветове и дизайни и в комбинация с удобна предпазна торбичка за маската с връзка за затягане и затваряне, за да може детето удобно да си я прибере на чисто и в раницата, а не по джобовете, тъй като така се замърсява много лесно.

Желаем ви приятно пазаруване в детски онлайн магазин Tediko!

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни