Бебефони и Видеофони

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 53

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 53

Страница
на страница

Бебефоните и видеофоните (видеофона представлява бебефон с камера) са необходимост когато имате бебе или малко дете, за да можете да чувате и виждате от разстояние какво се случва с вашето дете. Все повече родителите по света използват  тези устройства, които са специално проектирани, за да осигурят по-голям комфорт и сигурност на родителите, като им позволяват да следят своето бебе или малко дете от разстояние. Именно затова ние от детски магазин Tediko.bg сме селектирали за вас богато разнообразие от модели и марки, за да можете да изберете именно вашия бебефон с камера или аудио бебефон.

В тази категория ви предлагаме полезни бебешки уреди като бебефони и видеофони (бебефон с камера), с които да сте винаги в контакт с бебето. Изберете от разнообразието от аудио бебефони, цифрови бебефони, видео бебефони, видеофони с въртяща се камера на марки като Philips Avent, Motorola, Babymoov, Reer и други.

Аудио бебефони за спокойни дни и нощи
Аудио бебефона представлява електронно устройство, което позволява на родителите да следят своето бебе като получават звуков сигнал от него, когато те не са в близост до него. Този модел бебефон работи посредством радиосигнали или Wi-Fi връзка между предавателя, поставен в близост до детската кошара или стая, и приемника, който родителите носят със себе си, където и да се намира. Бебефонът предава звукови сигнали от бебето до родителите, които могат да ги чуят от всяка част на дома си, дори и извън него в зависимост от обхвата на конкретния модел бебефон.

Функционалност и предимства на видео бебефоните 
Видеофоните са по-сложни устройства, които осигуряват не само звукова, но и визуална информация, която е при вас във всеки един момент. Всеки един бебефон с камера разполага с вградена камера, която записва и предава на живо в момента видео връзка на екрана на бебето от разстояние. Това позволява на родителите не само да чуват, но и да виждат какво се случва с техните деца, без значение дали са в стаята до тях или в друга част на дома. Всеки един бебефон с камера предоставя на родителите по-голямо усещане за сигурност и увереност, като им позволяват да разберат веднага, ако нещо не е наред с детето. Именно затова, ние от детски магазин Тедико ви предлагаме голямо разнообразие от различни модели бебефони с камера на най-добрите марки като Motorola, Philips Avent, Chipolino, Cangaroo, Reer, Babymoov, Lorelli и много други на най-ниски цени с гаранция за качество.

Бебефон с камера - разнообразие и функции
Всеки един бебефон с камера се предлагат в разнообразни модели, с различни функции и възможности. Някои от тях разполагат със светодиодни индикатори, които сигнализират за нивото на шума в стаята на бебето. Други имат вградени датчици за движение или термометри, които предупреждават родителите, ако температурата в стаята на бебето надхвърли определени граници. Някои модели дори позволяват на родителите да разговарят с бебето чрез вграден микрофон и говорител, което може да им помогне за успокояването на детето.

Бебефоните и видеофоните (бебефон с камера) предоставят на родителите по-голям комфорт и оптимална сигурност, като им позволяват да следят своите бебета и малки деца от разстояние. Видеофоните осигуряват допълнителна визуална информация, което е от особена полза за родителите. Характеристиките и цените на всеки бебефон с камера са разнообразни, като родителите трябва да сравняват различните модели и да изберат устройство, което отговаря на техните нужди и бюджет. В крайна сметка, бебефоните и видеофоните с камера са иновативни помощници, без които вече не можем и които предоставят на родителите по-голямо спокойствие и сигурност при грижата за техните деца. Ние от детски магазин Tediko.bg с грижа сме подбрали най-добрите модели, за да можете да изберете идеални бебефон с камера за вас на най-ниски цени.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни