Столчета за хранене

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 188

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 188

на страница

Храненето е забавно и тъй като бебето се храни често, ние от Tediko.bg сме помислили за безопасността и удобството по време на този важен процес. В нашия детски онлайн магазин ще откриете широка гама от висококачествени бебешки столчета за хранене на любими марки като Chipolino, Cam, Cybex, Buba, Cosatto, BabyDan, Hauck, KinderKraft и други. Когато дойде момента да захранвате вашето бебе около 6 месечна възраст, най-добрия ви помощник ще бъде столче за хранене, което да е практично, удобно, компактно, подвижно и и лесно за почистване. Подходящото столче за хранене ще ви помогне в този така важен период на смяна на позицията за хранене и опитването на нови бебешки храни, като ще поддържа детето ви в подходяща позиция.

Какво столче за хранене да изберете

Добре е при избора на сточе за хранене да съобразите следните неща:

  • Големина на столчетата за хранене - Колко обемисто и голямо да бъде столчето за хранене, дали да е сгъваемо, ако разполагате с малко пространство у дома и особенно в кухнята или трапезарията, където ще се храните заедно и ще му давате пример.
  • Безопасност - Всички столчета за хранене независимо от модела и възрастовата група, за която са предназначени, са оборудвани с предпазни колани като има модели с 2, 3 или 5-точково закопчаване.
  • Мобилност - За да ви бъде по-удобно да го премествате, което ще ви се налага, то би било добре да купите някой от моделите столчета за хранене с колелца, които имат фукция да бъдат заключени неподвижно докато детето се храни.
  • Материал - Трябва да прецените на кое да заложите - на столче за хранене от метална констукция и пластмаса или на дървено столче за хранене, което да подхожда на мебелите във вашата кухня или трапезария.
  • Компактност - преносимите сточета за хранене са много удобни, практични и компактни и може да предпочете тях поради много причини - заемат малко място, леки са, компактни - може да ги носите в чанта или раница и са със сваляема тапицерия, която лесно се пере в пералнята.
  • Почистване - Всеки знае, че бебетата и малките деца не внимават много и се цапат доста по време на хранене като за тях това е вид игра или забава. В столчето за хранене те се срещат за първи път с много нови храни, опитват да ядат с лъжичка, за първи път хвашат чашка и в началото смятат всичко за играчка.

Трансформиращи се столчета за хранене

Трансформацията на тези столчета за хранене става по различен начин - има модели, които са с регулируеми крака, има такива на които се разглобява седалката и предпазния борд с масичка и много други.

  • Столче за хранене CYBEX LEMO 3В1 и многофункционално столче MIMA - тези модели предлагат много удобства като изчистен дизайн, множество модификации и възраст от 6 месеца до 99 години или от възраст 0+ до 45кг за столче за хранене MIMA.
  • Столчета за хранене с шезлонг BABYMOOV SLICK 2 В 1 и KinderKraft - тези модели са много удобни и могат да ви спестят купуването на бебешки шезлонг отделно като така ще спестите средства и място удома. Има възможност за регулиране във височина, както и да се променя наклона на облегалката на шезлонга и колелца на задните 2 крака за по-лесно преместване.
  • Столчета за хранене LORELLI TRICK 3В1 - тези модели се трансформират от столче за хранене за бебе в детско столче за хранене с масичка, което отнови ви спестява купуването на още мебели удома. Може да се използва и като столче за хранене, което се монтира върхо трапезен стол за хранене за възрастни.

Ние от Tediko.bg ви предлагаме много богата гама от столчета за хранене и аксесоари за тях на най-реномираните марки на пазара Maxi-Cosi, Buba, Mamas & Papas, Mima, Cosatto, Jane Kinder Kraft, CAM, Cybex и много други, за да имате избор сред най-доброто за вашето дете. Когато ние избираме какви столчета за хранане да ви предложим се водим на първо място от доброто качество на продукта, оптималната му цена и лесната поддръжка. Желаем ви приятно пазаруване в детски магазин Tediko! 

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни