Игри

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 1047

на страница
 1. Classic World Комплект от пътни знаци - 7 броя Classic World Комплект от пътни знаци - 7 броя
  -10%
  Нов
  Classic World Комплект от пътни знаци - 7 броя Classic World
  Редовна цена 419,90 лв. Специална цена 377,91 лв.
 2. Classic World Детска дървена маса с музикални инструменти
  -10%
  Нов
  Classic World Детски ксилофон - сопрано Classic World
  Редовна цена 349,90 лв. Специална цена 314,91 лв.
 3. Classic World Детска дървена маса с музикални инструменти
  -10%
  Нов
  Classic World Детски металофон - сопрано Classic World
  Редовна цена 349,90 лв. Специална цена 314,91 лв.
 4. Classic World Дървена играчка с активности - Космическа ракета Classic World Дървена играчка с активности - Космическа ракета
  -10%
  Нов
  Classic World Дървена играчка с активности - Космическа ракета Classic World
  Редовна цена 199,90 лв. Специална цена 179,91 лв.
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 1047

на страница

Детските игри са неизменна част от безгрижното детство и им помагат да се забавляват, играя, учат и опознават света около тях - затова ние от детски магазин Tediko ви предлагаме богато разнообразие от детски игри за различни възрастови групи.

Ролеви игри 
Ролевите игри са изключително важни за детското развитие и забавление, затова можете да се доверите на топ брандовете за дървени детски играчки като Tooky Toy, New Classic Toys, Lelin Toys, Melissa&Doug, както и много други. При нас ще откриете занимателни играчки за бебета и деца, които ще развиват тяхното мислене и ще разнообразяват детските игри. Тъсите специален подаръчен комплект играчки на Sophie La Giraffe, детски докторски комплект или комплект с инструменти - при нас ще откриете не само тях, но и страхотни детски кухни и детски тоалетки, с които малкото ви момиченце ще играе и ще се забавлява. Качествените детски килими за игра ще дадат на децата ви възможност да създават различни игри и да се учат докато играят.

Детски пъзели и магнити 
Детските пъзели и магнити са играчки, с които децата си играят, забавляват се и развиват много важни логически умения като съобразителност и концентрация. Те са любими игри както за децата, така и за родителите, които могат да се играят както самостоятелно, така и заедно. Пъзелите и магнитите развиват много добре фината моторика, разграничаването на различните цветове и форми, както и стъпките за строенето на различни модели и схеми.

Образователни игри
За образователните игри можете да се доверите на доказали се марки на световния пазар като Viga Toys, Learning Resources, Thames & Kosmos, Andreu Toys, както и много други, тъй като те ще се полчват от децата много години наред. Те ще им помогнат да научат да сортират цветове и форми, ще се започнаят с числата и смятането - първи стъпки в математиката, ще научат английската и българската азбука, ще редят думички и изречения. С помощта на качествена детска дъска за рисуване и писане децата могат да играят, учат и развихрят на воля своето въображение. Дървеният дидактически куб с активности е много удобен от най-ранна детска възраст, тъй като на него има игри за най-малките, но има и задачи за смятане, подреждане и други, които биха помогнали и на децата от първи клас.

Конструктори и кубчета
Различните модели релефни кубчета и магически кубчета са първите крачки на вашето дете по интересния път на строителството, баланса и координацията. Можете да избирате меки кубчета за бебета, картонени кубчета за редене със зеленчуци или животни, както и различни видове кули за подреждане. 

Конструкторите са игра, която е завладявала и завладява дори и възрастните и до днес - от дървен конструктор, през конструктор в куфар или кофа, до маса с конструктор и конструктор Eitech с различни видове машини и автомобили са сглобяване. Конструкторите и комбинациите от различни видове техники за конструиранр дават много варианти за игри, развитие, създаване и забавление на малки и големи.

Транспортни игри и писти
Колите и комплектите на Spin Master Paw Patrol са нещо, за което децата мечтаят и ще си играят много дълго време, тъй като те са сред най-реномираните марки на пазара за детски играчки. Винаги движещите се играчки с дистанционно и звук са били по-забавни и интересни за децата, затова ви предлагаме различни видове мотор с дистанционно и бъги с дистанционно. Пистите винаги са на мода, а с писта Spin Master забавлението няма да спира - любимите Paw Patrol наблюдателница, щаб квартира или детски паркинг за много колички, винаги ще зарадват децата.

Творчески детски игри
Творческите игри са времето, в което децата развиват различни умения и разбират кое им доставя удоволствие - от играчка направи си кола, лампа или диадема, през куфарче за бродиране, куфарче за шиене до първи стъпки в грънчарството и много други. Децата обичат да опитват нови неща и творческите игри са най-лесния начин за това.

Настолни игри за деца
Време е да се забавлявате заедно - много забавни настолни игри за цялото семейство - от магнитен шах, през магическо кубче, дама, не се сърди човече, различни видове домино, дървен лабиринт и много други различни и цветни забавления.

Музикални инструменти за деца
Музиката има много интензивно положително въздействие върху бебета и деца, затова ние от детски магазин Tediko ви предлагаме богато разнообразие от детски музикални инструменти с най-високо качество на най-ниски цени. Ще откриете от музикален телефон и магическа пръчка за деца, през дървен ксилофон, микрофон, пиано, китара, акордеон и барабан до комплект музикални инструменти за пълна забава. С помощта на детските музикални инструменти вашите деца ще създават музикални забавление вкъщи, които ще развиват техните способности. 

Детски игри с експерименти
Децата са любопитни и искат да опитат от всичко, затова разгледайте богата гама от детски комплекти, лаборатории и научни игри - от комплект за приготвяне на желе, през химична станция и химичен комплект, до кристална нощна лампа и комплект за детективи. Създавайки своите детски експерименти с физика и химия, децата ще се чувстват много по-сериозни и порастнали и ще искат да научават все повече интересни неща от света около тях.

Карнавални костюми за деца
Карнавалните костюми могат да се носят по повод и без повод - просто за забавление и пресъздаване на приказка или история удома и носят много празнично настроение и детски смях и веселие. Именно затова ние сме ви подготвили много и различни карнавални костюми - от костюми на духове, прилепи, скелети, вещици и други страховити образи за Хелоуин, през костюм на принцеса, фея, Елза или Ана, Батман или Супермен, кученцата от Пес патрул (Paw patrol) за детско парти за рожден ден или пък за маскен бал или представление в детската градина. 

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни