Комбинирани бебешки колички

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 95

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 95

на страница

Tediko ви предлага много богато разнообразие от различни модели комбинирани бебешки колички в зависимост от вашите препочитания и нужди. Всички комбинирани бебешки колички са с гаранция за качество от доказали се на световно ниво брандове като Cybex, Chipolino, Lorelli, Maxi-Cosi, Baby Monsters, Mamas & Papas, Mercedes Benz-By Hartan, Cosatto и други.

 

Комбинираните бебешки колички се предлагат в различни конфигурации като повечето модели се състоят от шаси с основа за седалка, многофункционална седалка, тапицерия за седалка, кош за новородено, столче за кола, кош за пазаруване, предпазен борд и много други екстри. Тези колички са отлично решение за пътуване, разходки в парка и пазаруване и имат сертификати на най-високо ниво на безопасност, защото тя е на първо място. Предпазните бордове са от висококачествена кожа в различни цветове, за да може да паснат перфектно на вашата комбинирана бебешка количка. Конструкциите на шасито е изработено от изключително здрави и устойчиви на различни температури и амплитуди материали, от много лек материал и с изключително лесен за сгъване и разгъване подход, защото не бива да имате затруднения с ежедневните разходки – за да е всичко лесно, бързо, красиво и удобно с комбинираните бебешки колички.

 

Сред вариантите на тапицерии за седалка има много дизайнерски решения, с които няма да скучаете и няма да останете незабелязани – от модела на CYBEX Priam 3 и 4 и e-Priam Seat Pack Petticoat Red на дизайнера Джеръми Скот, модела DJ Khaled We The Best и Lux Spring blossom, през модела на Hartan Kinderwagen E.K и Mercedes-Benz Hartan Avantgarde с дизайн Canvasit и много други, които ще останат в сърцето ви и ще ви радват всеки ден.

 

Позиции на седалката на комбинирани бебешки колички

 

При някои модели седалката, както и столчето за кола и коша за новородено имат възможността да са ориентирани и в двете посоки – може по посока на движението или обратно – към вас, което е голямо удобство по време на разходка. Механизмите за завъртане на положението или смяна на коша или седалката са максимално опростени и се случват с няколко лесни движение като въпреки това заключването им към шасите е възможно най-сигурно.

Дръжките на комбинираните бебешки колички при повечето модели се регулират, за да може да са удобни за хора с различен ръст без притеснение и с няколко движения.

 

Вентилация и проветрение на комбинирани бебешки колички

 

Някои от кошовете за новородено в комплектите на комбинираните бебешки седалки имат отвор за вентилация чрез мрежа, което не позволява да стане прекалено горещо и задушно когато е поставен сенника. Към определени модели има и чанта за родителя, която е достатъчно голяма с много отделения и страхотна визия, за да е практична, удобна и красива.

 

Безопасност и аксесоари към комбинирани бебешки колички

 

Коланите за безопасност на комбинираните бебешки колички са с 5-точково закопчаване за максимална безопасност и отговарят на всички най-високи стандарти за сигурност. Практични аксесоари, които ако не са включени в комплекта комбинирана бебешка количка, който сте избрали, то може да закупите отделно, са : държач за чаша или шише, комарник, дъждобран, предпазен борд или чувалче за крака.

 

Детски магазин Tediko Ви предлага много богато разнообразие от цветови решения за много модели комбинирани бебешки колички – от по-неутралната и универсална гама на бяло, светло бежаво, светло сиво, тъмно сиво и черно, до розово, червено, всички нюанси на синьото, на точки или с абстрактни мотиви, с животни или пък с цветя, за да можете да намерите комбинираната бебешка количка, в която просто да се влюбите

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни