Панталони, Клинове

Настрой низходяща посока

Артикули 1-15 от 146

на страница
 1. Guess детски къс клин, ATHLEISURE Guess
  Редовна цена 78,00 лв. Специална цена 70,20 лв.
 2. Guess детски къс клин, Розов Guess
  Редовна цена 39,00 лв. Специална цена 35,10 лв.
 3. Guess детски къс клин, Неон Guess
  Редовна цена 39,00 лв. Специална цена 35,10 лв.
 4. Guess Бебешки спортен комплект RED WHITE BLUE BLOCK Guess
  Редовна цена 96,00 лв. 91,20 лв.
 5. Guess Детски спортен комплект за момче RED WHITE BLUE BLOCK Guess
  Редовна цена 115,00 лв. 109,25 лв.
 6. Guess Бебешки комплект за момиче 2 части, Butterfly Guess
  77,00 лв.
 7. Guess Детски комплект 2 части LEMON Guess
  Редовна цена 96,00 лв. 91,20 лв.
 8. Guess Детски комплект за момиче 2 части, Flowers Guess
  Редовна цена 77,00 лв. 69,30 лв.
 9. Guess Бебешки комплект за момиче Lemon, 2 части Guess
  Редовна цена 77,00 лв. 73,15 лв.
 10. Guess Детски спортен комплект Butterfly 2 части Guess
  Редовна цена 119,00 лв. 113,05 лв.
 11. Guess Детски спортен комплект Jungle 2 части Guess
  Редовна цена 119,00 лв. 113,05 лв.
 12. Guess Детски комплект за момиче LEMON Guess
  Редовна цена 115,00 лв. 109,25 лв.
 13. Guess детски комплект за момче City Scene Guess
  Редовна цена 96,00 лв. 91,20 лв.
 14. Guess детски комплект за момче Tiles Guess
  Редовна цена 96,00 лв. 91,20 лв.
 15. Guess детски комплект за момиче , 2 части Corn Guess
  Редовна цена 108,00 лв. 86,40 лв.
Настрой низходяща посока

Артикули 1-15 от 146

на страница

Най-добрите бебешки и детски панталони и клинове

Родителите винаги търсят най-добрите продукти за своите бебета и деца - тук можете да се доверите на световноизвестните и доказали се с опита и името си марки за детски дрехи като Guess и Boboli. Guess винаги Ви предлага голямо разнообразие от детски дрехи, обувки и аксесоари, които са проектирани с мисъл за децата. От стилен деним до лесни за комбинация тениски, ще намерите всичко необходимо, за да облечете перфектно вашето малко дете. Boboli е призната за една от водещите световни марки за детски дрехи.

Модерни колекции за момчета и момичета

С новите модерни колекции от бебешки и детски панталони и клинове, вие без проблем можете да намерите идеалните детски дрехи за своето дете. Когато става въпрос за намиране на подходящия чифт детски панталон или клин за вашето дете, това може да бъде предизвикателство, но с широката гама от различни стилове и модели ще можете лесно, бързо и удобно да намерите точно това, което търсите.

Удобство, стил и красота в детските панталони и клинове

Детските и бебешки дрешки безспорно на първо място трябва да са удобно, но освен това трябва и да отговарят на всички стандарти за безопасност на материите, както и да запазват вида си при многократно пране и простиране. Можете да се доверите на доказалите се марки Guess и Boboli, които ви предлагат всичко в едно - детските дрехи са удобни, за да могат малчуганите да играят на воля, те са стилни - защото така децата се научават да изразяват себе си в живота и са красиви, защото красотата ще спаси света. Отношението към стила на обличане и изразяване се възпитават с течение на времето и започват от самото раждане на вашето бебе - ако вие покажете отношението си към модата, стила и красотата чрез детските дрешки, панталони и клинове още в самото начало на неговия живот, то вашето съкровище със сигурност ще израстне с виждане за мода и стил. Внесете цвят, пъстрота, стил с акценти и качествени материи в детското гардеробче и ще останете очаровани от крайния резултат.

Важно е да откриете подходящия размер на бебешките и детските панталони и клинове за вашето дете, затова ви предлагаме богато разнообразие от модели, цветови решения, акценти и размери. Най-добрият начин да подберете точния размер е като измерите талията и дължината на вашето дете или бебе. Трябва да измерите дължината на вътрешния им шев, от чатала до глезена и обиколката на талията. Можете също да използвате метър, за да измерите около гърдите и бедрата им. Талията трябва да се измерва около пъпа за най-голяма прецизност, а дължината - да се измерва от пъпа до мястото, където искате да свършват детските и бебешките панталони и клинове.