Бебе (0-12м)

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 663

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 663

на страница

Онлайн магазин Tediko.bg ви предлага много голямо разнообразие от бебешки играчки и други видове стоки за най-малките, както и всичко необходимо за вашето бебе от първия ден - от бебешки люлки и проходилки, през столчета за хранене и кенгуру до музикални играчки и дрънкалки за вашето съкровище на най-добрите марки на пазара на най-ниски цени.

Люлки и шезлонги за бебета 
Люлките за бебета са едно голямо удобство както за родителите, така и за бебетата, тъй като са подходящи за новородени и може да са първото място, където да ги оставите сами удома. Можете да избирате между бебешка електрическа люлка, бебешка люлка 3 в 1, електрическа музикална бебешка люлка или пък бебешки шезлонги в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Има и комбинирани бебешки артикули като столче за хранене - люлка, легло - люлка и дори мултифункционален стол за хранене / шезлонг 2 в 1, който ще ви спести място за няколко уреда.

Бебешки проходилки и уокъри
Използването на бебешки проходилки и уокъри може много да улесни родителите в ежедневието им, както и да разнообрази и подпомогне развитието на бебетата. Има различни модели от дървена проходилка - уокър, през дървена мултифункционална проходилка за развитие на финната моторика до музикална проходилка 4 в 1 с много полезни функции. Предлагаме ви много голямо разнообразие от висококачествени дървени проходилки, които могат да се ползват и самостоятелно като бебешки играчки, което е много удобно и практично.

Активна гимнастика за бебета
Активната гимнастика за бебе е начин да събудите сетивата на бебето, както и да разнообразите позициите, в които седи като му предложите и висящи бебешки играчки, които да разглежда и да се опитва да ги достигне. Ние от Tediko знаем колко е важно да има занимания за бебетата, затова ви даваме богат избор на активни гимнастики с допълнителни функции на най-ниски цени.

Музикални играчки и въртележки за кошара
Музикалните играчки винаги са били интересни, забавни и много подходящи за децата от най-ранна възраст, тъй като развиват техните звукови рефлекси, възприятия и ги успокояват когато са под формата на бебешка въртележка, която се монтира на кошара или легло. Предлагаме ви най-различни варианти с различни аксесоари и плюшени играчки към тях като има и варианти с дистанционно управление.

Плюшени играчки за бебета
Едно от неизменните неща в детството са количеството плюшени играчки, които никога не са достатъчно, защото са страхотни, развиват детското въображение и са подходящи за различни възрасти. Много любими за гушкане плюшени играчки остават с децата в леглата им с години наред като техни верни приятели във всички приключения.

Дрънкалки и играчки за количка
Едни от първите бебешки играчки са неизменно бебешките дрънкалки, които развиват слуховите възприятия и всички сетива у бебетата, както и играчките за количка, които са голямо забавление по време на разходките всеки ден.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни