Бебешки и детски легла

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 183

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 183

на страница

Детските легла и кошарите за бебета са сред най-важните мебели в детската стая като има най-различни варианти, които са много удобни както за удома, така и при пътуване - в онлайн магазина ще намерите богата гама от сгъваеми кошари. Този вариант за мебели за детска стая е много предпочитан от повечето родители, тъй като кошарите за бебета са много леки, лесни за поддръжка и практични за приказни сънища на вашето бебе.

Видове бебешки кошари:

  • Бебешка кошара за спане - Тези кошари за бебета са подходящи за новородени бебета и деца до 3-4 годишна възраст или докато не изявят желание да спят на самостоятелно детско легло. Има вариант бебешка кошара с люлеещ механизъм, който безспорно е много удобен за успокоение и за приспиване за малките съкровища като към някои модели има и допълнително отделение за памперси, мокри кърпички, пудра и други. Има опция с повивалник за ваше удобство, както и с различни нива на самия матрак в зависимост от възрастта на вашето дете. Има и модели бебешки кошари с отвор с цип, за да може да не прескача в даден момент, за да излезне, а да си отвори и като през вратичка безпасно да мине.
  • Бебешка кошара за игра -  С бебешка кошара за игра можете да осигурите на вашето дете лично пространство и да бъде на безопасно място, докато вие вършите домашните си задължения или работите от вкъщи. Тя е много удобна за пренасяне и практична по време на път или при ходене на гости, тъй като вашето бебе ще има място за игра с любимите си книжки и играчки, ако се наложи и за сън.

Предимствата на една бебешка кошара

Сгъваемите кошари за бебета са изключително практични при пътуване и имат огромни предимства, тъй като вашето бебе няма да трябва да спи при вас на спалнята и да се тревожите дали няма да падне. Препоръчително е бебетата да спят на своя матрак и чаршафи, тъй като са много чувствителни и бебешката кожа е много нежна, а и така ще има нещо познато където и да отидете и няма да се стресира при смяната на обстановката.

Когато избирате вашата кошара за бебе е добре да съобразите:

  • Здравина и сигурност - най-важното нещо за всяко детско легло и бебешка кошара е тя да бъде стабилна, здрава и сигурна, затова ние от Tediko.bg ви предлагаме само доказали се марки на пазара като CAM, Hauck, Maxi-Cosi, Chipolino, Lorelli, Cangaroo, Kinder Kraft и много други.
  • Нива на кошарата - има варианти на бебешки кошари с 1 ниво, което се намира по-ниско, а има и такива с 2 различни регулиращи се спрямо възрастта нива. Когато бебето все още не може да се върти и да се седи, за вас ще бъде по-удобно то да спи на горното ниво, тъй като няма да има нужда да се навеждате прекалено много, за да го извадите от кошарата.
  • Размери и обем - преди да решите коя кошара за бебе е подходяща за вашия дом, преценете кой размер ще ви е удобен като е добре да изберете по-голяма, за да не се налага скоро да я сменяте.
  • Комфорт и удобства - комфорта на вашето бебе е приоритет, който трябва да се вземе предвид и при избора на матрак за кошара - не залагайте на прекалена височина, тъй като бебетата не бива да спят на по-дебели от 10-12 см матраци, защото е опасно.
  • Лесно почистване и дезинфекция - варианта за кошара със сваляща се тапицерия е оптимален, тъй като можете да я перете и сушите когато решите и така ще бъде винаги чиста и спретната.
  • Аксесоари към бебешката кошара - ние от Tediko.bg знаем, че е най-добре сами да персонализирате вашата бебешка кошара, затова ви предлагаме разнообразие от аксесоари като люлеещ механизъм, универсална стойка за балдахин, както и балдахин в различни цветове.

Най-добрите детски легла и кошари за бебета

Ние от детски магазин tediko.bg държим вашето бебе да има само най-доброто на пазара и затова ви предлагаме само висококачествени детски легла и бебешки кошари, както и различни видове сгъваеми кошари. Всички мебели за детска стая са изработени от здрави материали и конструкции и са с много практичен и красив дизайн, за да внесат уют и спокойствие в детската стая. Можете да преобразите вашата кошара за бебе с помощта на красив балдахин и възглавници против обръщане, за да осигурите допълнителен уют и комфорт на вашето бебе. Избрали сме да предложим висококачествени детски легла и бебешки кошари на марките Cam, Interbaby, Tahterevalli, Jane, Micuna, Chipolino, KinderKraft, Baby Expert и други.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни