Помпи и начални комплекти

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница

Безспорен факт е, че кърменето е един от най-здравословните, полезни и правилни начини да храните бебето си като това изгражда емоционална връзка с детето ви. Но има много причини, които могат да доведат до нуждата от приемане на кърма с шише, а най-лесния начин за вас е с помощта на помпа за кърма. Именно затова ние от детски магазин Tediko сме подбрали за вас най-ефективните и качествени помпи за кърма на най-изгодни цени от най-добрите марки на пазара като Philips Avent, Cangaroo, Babyono, Tomme Tippee, Medela и Dr Brown's. 

Защо ви е необходима помпа за кърма?
Не всички майки имат възможност да кърмят децата си поради различни причини като проблеми със сученето от едната или и от двете гърди, раздразнения или специфична форма на зърната. Една помпа за кърма ще ви бъде от голяма помощ и в случай, че бебето не успява да суче ефективно, а също така и ако имате много кърма и искате да я съхраните за бебето си, както и ако не сте при бебето си и трябва да облекчите гърдите си от събралото се количество кърма. Поради това голяма част от кърмещите майки започват да изцеждат кърмата си с ръчна или електрическа помпа за кърма като най-ефективни, удобни и лесни за постоянна употреба са двойните помпи за кърма. 

Видове помпа за кърма
Помпите за кърма стават все по-популярни и търсени, а причините да се нуждаете от такава са наистина много, независимо дали е за кратък или по-дълъг период от време. Те ще ви бъдат от голяма помощ и ще направят живота ви по-лесен като ви спестят много време и усилия. Помпите за кърма се разделят на два основни вида:

Механична / ръчна помпа за кърма
Механична / ръчна помпа помпа за кърма би била много ефективна и достатъчна за всички майки, на които им се налага да я използват по-рядко, поради временно неразположение или за отпушване на гърдите. Те са изключително полезни за повишаване и стимулиране на производството на кърма както в самото начало, така и на по-късен етап от кърменето. Ръчната помпа за кърма е с много просто устройство и принцип на работа, поради което е много лесна за употреба и почистване / стерилизиране. 

Електрическа помпа за кърма  
Електрическите помпи за кърма са много подходящи при честа употреба и са високоефективни като можете да избирате от вариант на работа с батерии и с кабел за включване в контакт. Работата с тях е по-лека, не изисква физически усилия и ви дава възможност както да изцедите цялото количество събрала се кърма, така и да стимулирате допълнителното й производство.

Как да изберете правилната помпа за кърма?   
Има модели помпи за кърма, които имитират рефлекса на сучене на бебето чрез по-чести засмуквания в началото, които после се забавят като това дава допълнителен комфорт. Повечето модели помпи за кърма са в комплект с практични и удобни чанти в комплект с аксесоари, бебешки шишета и други. Някои модели работят и на батерии и с кабел за зареждане, което е много практично когато сте на път.

Електрическите помпи за кърма са от голяма полза за майките, които се връщат на работа и няма как физически да кърмят бебето си през деня. Те ви дават оптимизиран и напълно автоматизиран процес с различни функции и степени на изпомпване в зависимост от индивидуалните нужди. Двойните помпи за кърма ви дават възможност за изцеждане на двете гърди едновременно, което намалява времето, което е нужно за целия процес. 

Ръчните помпи за кърма са практични при нужда от ползване 1-2 пъти на ден когато не искате да давате на бебето си адаптирано мляко, а няма да да сте заедно за ден или два. Те са с по-малко тегло и заемат по-малко място като и цените им респективно са по-ниски от тези на една електрическа помпа за кърма. Работят чрез стискане с ръка за извличане на кърмата, което ги прави неподходящи за непрекъсната употреба и изискват повече време за изцеждане.

Стерилизиране на помпа за кърма
Можете да използвате както електрически стерилизатор, така и стерилизатор за микровълнова, за да дезинфекцирате вашата помпа за кърма бързо и ефективно. Всяка помпа за кърма след използване трябва да бъде старателно почистена. Добре е първо да да я разглобите на съставните й части - най-вече тези, които имат пряк контакт с кърмата и да ги изплакнете старателно с гореща вода. След това можете да ги поставите в стерилизатор, който работи с пара под налягане и ще елиминира всички вредни бактерии. 

Ние от детски магазин Tediko.bg имаме удоволствието да ви предложим пълен асортимент помпи за кърма от световните марки Philips Avent, Cangaroo, Babyono, Tomme Tippee, Medela и Dr Brown's, на които са се доверили милиони родители по света. За да можете да откриете именно тази помпа за кърма, която е най-удобна и ефективна за вас, ние от Тедико сме събрали за вас най-богатата колекция на промо цени.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни