Столчета 0+ (0-13кг)

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 43

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 43

Страница
на страница

Столчета 0+ са подходящи за използване от раждането до достигане на 13 кг на бебето и винаги трябва да бъдат монтирани в колата обърнати назад, тъй като това предпазва бебето. Столчета за кола от група 0+, които ние от Tediko ви предлагаме имат много удобни дръжки за носене, идеални зса а преместване на заспали бебета и малки деца. Много столчета за кола от група 0+ са съвместими със система за пътуване на определена бебешка количка, така че когато пристиганете можете лесно да го преместите от колата в шасито на количка. Разгледайте столчетата за кола на страхотни марки като Cybex, Maxi-Cosi, Chipolino, Lorelli, Cosatto, Britax Römer и други доказали се брандове в бранша, в невероятни цветови комбинации и с възможно най-високи резултати при тестове, с гаранция за качество.

Задължителен артикул бебешко столче 0+

Детските столчетата 0+ за кола са незаменим и задължителен артикул, с които всеки родител трябва да се сдобие още преди новия член на семейството да се появи. Те осигурява безопасността на вашето бебе по време на пътуване в колата и гарантират вашето спокойствие по време на път. Столчетата за кола са проектирани да предпазят бебето ви по време на катастрофа или при нужда от внезапно спиране като също така осигуряват защита от топлина, студ и дъжд, както и омекотяват возенето на детето ви.

Характеристики на бебешките столчета 0+

Детските столчета 0+ за кола са проектирани да се използват ефективно и безопасно от бебета, които тежат под 13 кг или които са на възраст под 1 година (обикновено четири месеца). Те са предназначени да пазят максимално детето безопасно и сигурно в колата, като същевременно го държат близо до родителите му. Препоръчва се всички бебета да се возят с лице обратно на движението, като се започне с първото им возене вкъщи от болницата в столче 0+. Всички бебета и малки деца трябва да се возят на обърнато назад столче за кола възможно най-дълго, докато достигнат най-високото тегло или височина, позволени от производителя на столчето за кола.

Функции на детските столчета 0+ за кола

 • Ротация на 360 градуса - някои модели столчета 0+ за кола имат функция за завъртане, което ви дава удобството да обърнете столчето за кола към вас, за да поставите удобно бебето, да сложите спокойно и удобно предпазния колан и после да го позиционирате в нужната посока.
 • Борд против преобръщане - някои столчета за кола имат бодр, който предотвратява преобръщането на столчето по време на инцидент като има възможност за наклон, за да се нагласи удобно по седалката на колата.
 • Странична защита - някои модели столчета за кола имат вградена защита при страничен удар, която намалява енергията. 
 • ISOfix System - при инцидент, системата за сигурност насочва силите, първо към автомобилната седалка като намалява риска от нараняване на вратлето и главата на бебето.
 • Промяна на наклона - за по-голямо удобство за бебето при пътуване спрямо индивидуалните нужди.

Когато купувате бебешко столче за кола, имайте предвид следните съвети:

 • Нито едно място не е „най-доброто“ или „най-безопасното“. Най-доброто столче за кола е това, която отговаря на размера и възрастта на вашето дете и е монтирано правилно, пасва добре именно във вашето превозно средство и се използва правилно всеки път, когато шофирате.
 • Не взимайте решение само спрямо цената, тъй като по-високата цена не винаги означава, че столчето 0+ е по-безопасно или по-лесно и удобно за използване.
 • Избягвайте използването на употребявани столета за кола.

Никога не използвайте столче за кола, което:

 • е твърде старо и износено. Потърсете на етикета датата на производство на самото столче 0+ за кола и се консултирайте с производителя, за да разберете колко дълго препоръчва използването на столчето. Ние от Tediko ви препоръчваме да използвате само нови столчета 0+ за кола.
  има някакви видими пукнатини по него.
 • няма етикет с дата на производство и номер на модела.
 • не идва с инструкции, тъй като вие имате нужда от тях, за да знаете как да използвате правилно и безопасно самото столче 0+ за кола. Инструкциите могат да бъдат намерени на уебсайтовете на производителя или като се свържете с производителя.
 • липсват части от столчето 0+ за кола. Използваните предпазни столчета за автомобили често идват без важни части от тях, затова е най-добре да закупите ново столче за кола.
 • е претърпявало катастрофа или удар. Не използвайте столчета 0+ за кола, които са претърпели умерена или тежка катастрофа. Столчетата 0+ за кола, които са претърпели лека катастрофа, все още е възможно да са безопасни за използване, но някои производители на предпазни столчета за автомобили препоръчват смяна на седалката след всяка катастрофа, дори и лека.

Недоносените деца имат ли нужда от специално столче за кола?

Столчето 0+ за кола трябва да бъде одобрено за теглото на бебето. Много малки бебета, които могат да седят безопасно в полулегнало положение, обикновено се побират по-добре в столчета 0+, обърнати само назад. Бебетата, родени преждевременно, трябва да бъдат прегледани, докато са още в болницата, за да се уверите, че могат да седят безопасно в полулегнало положение. Бебетата, които трябва да лежат по време на пътуване, може да се возят в кош за новородено за кола, който отговаря на приетите стандарти за безопасност на моторните превозни средства.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни