За нас I TEDIKO

Тедико е компания, създадена преди повече от 20 години в град Пловдив от млада майка, чиято мечта е да създаде успешен бизнес в сферата на детската мода.

През годините фирмата се развива, и днес ТЕДИКО е Агент и официално представлява в България две от най-обичаните и популярни световни детски марки - GUESS Kids и Boboli.

Като Агент на Boboli и Guess Tедико работи за добрия имидж и разпознаваемост на марките в България, устойчиво надгражда техния локален и глобален успех.

Като екип ние доказваме, че любовта и постоянството правят възможна всяка мечта.

Ние имаме опит в електронната търговия. Нашият онлайн магазин tediko.bg съществува вече 8 години и постоянно се усъвършенства.

При нас ще откриете Новите колекции на премиум марки като GUESS Kids, Tuc Tuc, Interbaby, Baby Еxpert, Mushie, Frigg, на които ТЕДИКО е вносител.

Стремежът ни е да предлагаме винаги нови и качествени детски стоки ведно с бързо и любезно обслужване.

Ще се потопите в света на бебето и детето, ще научите повече за всеки производител, и ще имате възможност да закупите най-добрите бебешки и детски продукти на местни и чужди доказани марки като: Chipolino, Cam, Cybex, Dr.Brown’s, Easywalker, Tommee Tippee, Philips Avent, Janod, Jane, Mammas&Papas, Motorola, Ars Una, Coolpack и много други.

Благодарим Ви, че ни подкрепяте.

Вашите покупки ни мотивират и радват. 

Желаем ви приятно пазаруване в Tediko.bg!

 

КОНТАКТ ЗА ТЪРГОВЦИ

 4000 Пловдив

Асеновградско шосе/Локация

Mail. tedikobg@gmail.com

Mob. + 359 (0) 895 553 543