За нас I TEDIKO

Тедико е компания, създадена преди повече от 20 години в град Пловдив от активна млада майка, чиято мечта е да създаде успешен бизнес в сферата на детската мода.

През годините фирмата се развива, и днес ТЕДИКО е Агент и официално представлява в България две от най-обичаните и популярни световни детски марки - GUESS Kids и Boboli.

Като Агент на Boboli и GUESS Kids Tедико работи за добрия имидж и разпознаваемост на марките в България, устойчиво надгражда техния локален и глобален успех.

КОНТАКТ ЗА ТЪРГОВЦИ

4000 Пловдив

Асеновградско шосе/Локация

Е-мail. tedikobg@gmail.com

 

Като екип ние се стараем да подобрим работата си, и доказваме всеки ден, че любовта и постоянството правят възможна всяка мечта.

Ние имаме опит в електронната търговия. Нашият онлайн магазин tediko.bg съществува вече 9 години и постоянно се усъвършенства.

При нас ще откриеш премиум продукти на доказани лидери в бранша.

Стремежът ни е да предлагаме качествени детски стоки на добри цени,  с бърза доставка и любезно обслужване.

TEDIKO.bg е място, което ще те потопи в света на бебето и детето, ще научиш повече за всеки производител, ще имаш възможност да получиш полезни съвети за отглеждането на детето в БЛОГ-а ни, и ще имаш възможност да пазаруваш от доказано най-добрите местни и чужди марки като: Chipolino, Cam, Cybex, Dr.Brown’s, Easywalker, Tommee Tippee, Philips Avent, Janod, Jane, Mammas&Papas, MIMA, Motorola, Lorelli, Ars Una, KinderKraft, Coolpack и много други.

Благодарим ти, че ни посети, и пазаруваш в Tediko.bg. Радваме се, че можем да те вдъхновим!