Чувалчета за сън

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 42

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 42

Страница
на страница

Удобство и комфорт за вашето бебе
 

В онлайн детски магазин Tediko.bg ви предлагаме широка гама от висококачествени чувалчета за сън, които ще направят съня на вашето дете уютен и спокоен. Разнообразието от модели ни позволява да отговорим на различните нужди на малките спящи зайчета като сме селектирали за вас всички топ марки в бранша. Можете да избирате чувалчета за сън от следните водещи марки: Traumeland, Interbaby, Lorelli, Mamas & Papas, Tineo, Tuc Tuc и Candide на най-ниски цени с гаранция за качество. От летни чувалчета за сън до зимните издания, ние от Тедико се грижим за комфорта и безопасността на вашето бебе.

Практични чувалчета за сън с крачета - свобода на движение и топлина
Всички бебешки чувалчета за сън с крачета, които сме селектирали специално за вас, се предлагат в уникално съчетание от удобство, комфорт и свобода на движение в прекрасни десени и цветови гами. Възможността за свободно ритане и пълзене по леглото без да има нужда от различни пелени и одеяла, прави всички чувалчета за сън с крачета перфектен избор за активните деца. Освен удобството, те осигуряват и нужна топлина за спокоен сън през студените зимни нощи или леките прохладни летни вечери.

Лятно чувалче за сън - комфорт и свежест през горещите нощи
Лятото може да предизвика затруднения при съня на децата поради високите температури, които са неизбежни. Затова ние ви предлагаме специално проектирани летни чувалчета за сън за вашите съкровища, които осигуряват максимален комфорт и оптимална свежест през горещите дни и нощи. Изработени са от висококачествени, леки и дишащи сертифицирани материали, които предпазват чувствителната детска и бебешка кожа от изпотяване и прегряване. С тези летни чувалчета за сън вашето бебе ще се събужда свежо, усмихнато и отпочинало всеки ден.

Зимно чувалче за сън - топлина и защита през студените нощи
Когато настъпи по-хладната есен и дойдат студените зимни температури, навън става все по-хладно, а вашето дете се нуждае от надеждна и топла защита през цялото време. Затова ние от Tediko.bg ви предлагаме качествени зимни чувалчета за сън, които са проектирани специално за студените нощи. Те съчетават максимална изолация и перфектна мекота, за да осигурят оптимална топлина и комфорт по време на почивка и сън. С нашите зимни чувалчета за сън, вашето бебе ще бъде защитено от студа и ще се събужда с усмивка.

Бебешки спален чувал - безопасен и удобен избор
Безопасността на вашето бебе е изключително важна за нас, затова сме подбрали за вас бебешки спални чувалчета, които отговарят на всички стандарти за безопасност и притежават най-високите сертификати за качество. Изработени с грижа и внимание, те осигуряват оптимална подкрепа за детето, предотвратявайки възможността то да се развива и да настине. Бебешките спални чувалчета са лесни за ползване, като се предлагат със здрави ципове и копчета за максимално лесно обличане и събличане. За сигурност и комфорт, изберете нашите бебешки чувалчета за сън и нека вашето дете спи спокойно.

 

Изберете перфектният спътник за нощния сън на вашето дете

 

В онлайн детски магазин Tediko.bg разполагаме с приказни бебешки спални чувалчета за сън, предназначени да направят съня на вашето дете несравнимо удобен и спокоен. Внимателно създадени за максимален комфорт и безопасност на преден план, нашите чувалчета за сън предлагат разнообразие от модели - от чувалчета с крачета за свобода на движение до летни и зимни чувалчета за сън, които осигуряват подходяща топлина през различните сезони. Нека вашите малки спящи зайчета се потапят в спокоен и комфортен сън с нашите бебешки чувалчета за сън от Tediko.bg. Приятно пазаруване!

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни