Месечни архиви: август 2021

  1. ергономична раница за бебе

    Какво е ергономична раница за бебе и наистина ли е специална

    Да прегръщате своето малко съкровище постоянно, да усещате аромата му, да го държите до себе си, за да сте сигурни какво се случва с него – сигурни сме, че това е истинска наслада за всяка млада майка. Ако имате кенгуру, слинг и ергономична раница за бебе, ще можете да го правите през цялото време. Ще можете да носите мъничето удобно със себе си, докато се разхождате или вършите някаква работа. В същото време му осигурявате така необходимата за него близост до уханието, гласа и ударите на сърцето ви, с които то е свикнало и които го карат да се чувства на спокойно и сигурно място в големия нов свят.

    Но има ли разлика между слинг, обикновено кенгуру и ергономична раница? Ето какво казват специалистите.

     

    Защо раницата се нарича „ергономична“

    Краткият отговор е: защото е проектирана така, че да бъде

    Виж още
  2. Bioboo - Бебешка козметика с натурални съставки

    Bioboo - Бебешка козметика с натурални съставки

    Bioboo - Бебешка козметика с натурални съставки

    Bioboo Cosmetics представя висококачествена билкова бебешка козметика с натурални съставки.

    Благоприятната за здравето билка Жълт кантарион, използвана в серията продукти Bioboo Cosmetics, е изключително полезна и осигурява отлична грижа за всички видове кожа.

    Вложените в продуктите натурални съставки и билки, като лайка, бизаболол и алантоин поддържат кожата дълбоко хидратирана, подхранена и здрава.

    Маслата от жожоба и бадем, манго и ший, витамин Е и пчелен восък, включени в Bioboo Cosmetics, имат омекотяващи, овлажняващи и противовъзпалителни свойства към деликатната бебешка кожа.

    Виж още