Black Friday

Освен специалните ни НАМАЛЕНИЯ, които виждаш на банерите в нашия онлайн магазин, специално за BLACK FRIDAY ние сме  ти подготвили специална изненада- а именно 10% ОТСТЪПКА  за всеки наш продукт, за който ние не сме отбелязали каквото и да е  текущо намаление.
Ти можеш да закупиш желаните от теб продукти с Промо-Код BLACKFRIDAY.
Това ще се случи, когато въведеш Промо-Код BLACKFRIDAY в падащото меню, което ще видиш, когато кликнеш върху обозначено с надпис поле Използвай Код за Отстъпка при финализиране на твоята поръчка.
10% отстъпка ще бъде начислена автоматично в твоята сметка.

КАК ДА ВЪВЕДА ПОРЪЧКА и СИГУРЕН ЛИ СЪМ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧА ОТСТЪПКА от 10%?

Моля, въвеждайте всички продукти, които желаете да закупите с код BLACKFRIDAY като една обща отделна поръчка. В кошницата си вие можете да сложите неограничен брой продукти с Ненамалена текуща цена. След като прибавите всички желани Ненамалени продукти в кошницата, въведете Промо-Код BLACKFRIDAY. От общата натрупана сума на всички избрани от вас продукти в кошницата ви и след Коректно въведен

Промо-Код BLACKFRIDAY, системата автоматично ще отчисли 10% Отстъпка.

Освен 10% Отстъпка, която ти подаряваме, ние ще изпратим закупените продукти с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка от 100лв с тегло до 4.990кг!
За стоки, закупени в ПРОМО-КОД BLACKFRIDAY на по-малка стойност от 100 лв или над 5кг са в сила Общите ни Условия за Поръчка и Доставка според които:
*куриерската услуга, която ще заплатите е 4.99лв за всяка поръчка до 5кг и 10.00лв/такса за обемно тегло за поръчка на стоки по-тежки от 5кг.
Любезно ви молим ви да прочетете внимателно Общите условия, както и Условията за Доставки и Плащания преди да направите поръчка.
***
Валидността на Промо-код BLACKFRIDAY е само в периода 23-26.11.2017/Четвъртък-Неделя! 

Внимание: Продуктите, участващи в кампанията са в ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества. Изборът и поставянето на който и да е продукт в количката ви и подаването на поръчка към нас не гарантира доставката му. В такива случаи са в сила "Общи Условия на Покупки и използване"

За всякакви въпроси - тел: 0895553543

e-mail@sales@tediko.bg