AirFree

Настрой низходяща посока

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

8 Артикули

на страница
AirFree

AirFree - Португалска компания, създадена от баща на син.

Историята на Airfree започва с грижата на баща за сина му, който страдаше от чести алергични реакции, причинени от микроорганизми в домашната среда. С дългогодишен опит в продуктовия дизайн, Carlos Matias разработва иновативно решение с огромни ползи за здравето на детето, като елиминира алергените, отговорни за дихателните алергии. 

Ето защо технологията TSS (термодинамична система за стерилизация), вдъхновена от процеса на стерилизация с вряща вода, използва топлина за пречистване на въздуха, безшумно и без използването на филтри, като елиминира микроорганизмите като вируси, бактерии, гъбички и полени, наред с други. 

След успешно тестване в редица европейски лаборатории, старира мащабно производството, така че повече семейства по света могат да се възползват от предимствата на въздухопречиствателите.  През 2005 г. Airfree пуска първите си продукти на пазара - P-линия пречистватели на въздуха, отличен с награди и модерен дизайн. 

Оттогава Airfree се разраства по целия свят, произвеждайки в Португалия няколко модела пречистватели, не само за домашна употреба, но и за търговския и индустриалния сегмент. В момента продуктите се изнасят в повече от 60 държави на пет континента, подобрявайки качеството на въздуха в домове, болници, училища, хотели, музеи и исторически сгради, като Torre do Tombo в Португалия.

Фирмата съчетава най-добрите технологии и дизайн. 

Airfree прилага същата концепция като тази на врящата вода, като използва топлина за унищожаване на микроорганизми, като по този начин постига 99,99% ефективност на стерилизация на въздуха във въздушните изходи на Airfree. Термодинамичната TSS технология безшумно унищожава въздушно бактериите, вирусите, плесените, органичните алергени и всички въздушни микроорганизми при температури от 400 ° F, при работа без филтри.