Facebook Pixel

Вземи -10% отстъпка! Стани член на Тедико Клуб Тук!

AirFree

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

12 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

12 Артикули

на страница
AirFree

AirFree - Португалска компания, създадена от баща на син.

Историята на Airfree започва с грижата на баща за сина му, който страдаше от чести алергични реакции, причинени от микроорганизми в домашната среда. С дългогодишен опит в продуктовия дизайн, Carlos Matias разработва иновативно решение с огромни ползи за здравето на детето, като елиминира алергените, отговорни за дихателните алергии. 

Ето защо технологията TSS (термодинамична система за стерилизация), вдъхновена от процеса на стерилизация с вряща вода, използва топлина за пречистване на въздуха, безшумно и без използването на филтри, като елиминира микроорганизмите като вируси, бактерии, гъбички и полени, наред с други. 

След успешно тестване в редица европейски лаборатории, старира мащабно производството, така че повече семейства по света могат да се възползват от предимствата на въздухопречиствателите.  През 2005 г. Airfree пуска първите си продукти на пазара - P-линия пречистватели на въздуха, отличен с награди и модерен дизайн. 

Оттогава Airfree се разраства по целия свят, произвеждайки в Португалия няколко модела пречистватели, не само за домашна употреба, но и за търговския и индустриалния сегмент. В момента продуктите се изнасят в повече от 60 държави на пет континента, подобрявайки качеството на въздуха в домове, болници, училища, хотели, музеи и исторически сгради, като Torre do Tombo в Португалия.

Фирмата съчетава най-добрите технологии и дизайн. 

Airfree прилага същата концепция като тази на врящата вода, като използва топлина за унищожаване на микроорганизми, като по този начин постига 99,99% ефективност на стерилизация на въздуха във въздушните изходи на Airfree. Термодинамичната TSS технология безшумно унищожава въздушно бактериите, вирусите, плесените, органичните алергени и всички въздушни микроорганизми при температури от 400 ° F, при работа без филтри.