Badabulle

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница
Badabulle

Badabulle

Историята за успех на три студента

Началото

Всичко започва с красива история за приятелството. Основатели на фирмата се срещат в Клермон-Феран,Франция през 1997 г. и желанието им да създадат обща компания заедно бързо се пробужда у тях. По-мотивирани от всякога, те дори не дочакват края на обучението си, за да поставят основите на общия си бъдещ бизнес!

BABYMOOV & BADABULLE

Две силни марки

Марките се допитват до родители и здравни експерти, за да създадат все по-практични и иновативни продукти. Всеки артикул за деца е създаден, за да ви успокои, отпусне и освободи, като същевременно гарантира пробуждането и развитието на бебето. Безопасността и качеството са лозунгът на Babymoov & Budabulle при проектирането на продукти, които можете да използвате с увереност. 

Марките в световен мащаб

Брандовете стартират в региона Оверн, Франция и се разрастват значително. Утвърдени на международния пазар, развивайки Babymoov и Badabulle по целия свят, създателите на марките се гордеят, че  са успели да запазят централата си в Клермон-Феран,Франция.

Стратегията на фирмата е "Съвмество създаване"

Кой по-добре от родителите да знае какво би улеснило ежедневието им? Тайната им за създаване на продукти, които отговарят на вашите очаквания, е просто да говорят директно с вас! В този дух на споделяне на идеи те редовно организират иновационни маратонски дни с родители, но също така медицински и парамедицински експерти и много други специалисти, които им предоставят своите ценни съвети.