Candide

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 51

Страница
на страница
 1. Органичен матрак за кошара Next To Me 50x83см Candide
  -11%
  Органичен матрак за кошара Next To Me 50x83см Candide Candide
  Редовна цена 110,00 лв. Специална цена 98,00 лв.
 2. Органичен матрак за креватче 60x120х12см Candide
  -20%
  Органичен матрак за креватче 60x120х12см Candide Candide
  Редовна цена 300,00 лв. Специална цена 240,00 лв.
 3. Органичен матрак за пътуване 60x120см Candide
  -20%
  Органичен матрак за пътуване 60x120см Candide Candide
  Редовна цена 98,00 лв. Специална цена 78,40 лв.
 4. Детска органична възглавница 60x40 Candide
  -20%
  Детска органична възглавница 60x40 Candide Candide
  Редовна цена 90,00 лв. Специална цена 72,00 лв.
 5. Матрак за креватче Evolutif Fresh 60х120х12см Candide
  -20%
  Матрак за креватче Evolutif Fresh 60х120х12см Candide Candide
  Редовна цена 260,00 лв. Специална цена 208,00 лв.
 6. Пелена за повиване 55х70см Candizen Звезди Candide
  -20%
  Пелена за повиване 55х70см Candizen Звезди Candide Candide
  Редовна цена 57,00 лв. Специална цена 45,60 лв.
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 51

Страница
на страница
Candide

Повече от 20 години Candide предлага изискана колекция, с всяка година повече нови и иновативни продукти

Изключително посветени на света на бебетата за техния комфорт и за благосъстоянието на родителите на техните майки, продуктите на Candide предлагат сигурността и комфорт, съчетавайки автентичност, качество и безопасност

Със съдействието на специалисти по грижа за бебето, както и родители ,те непрекъснато търсят най-новите тенденции, така че да могат да създадат най-доброто и най-яркото, за да посрещнат детето Ви в света.

Кандиде ... всичко е добре, когато започва добре.

Сертификати и печати за одобрение

Стандартите на Candide надхвърлят законовите или регулаторните изисквания на всяка държава. Те подлагат продуктите си на най-взискателните критерии и анализ. С гордост те преминават теста всеки път и са спечелили множество сертификати и печати за одобрение. Спазват ангажимента си към вас и вашето бебе да постигат най-високо ниво на безопасност, качество и надеждност при изработка на продуктите.

Произведено във Франция

откровен-качество-продукт-френски-производство

Повечето от продуктите на Candide са произведени в Angers, Франция в тяхна фабрика. Подобно на техните матраци, които са спечелили френския печат за качество Made in France.

ConsoBaby

потребител-бебе-етикет-откровен

ConsoBaby ® е първият признат независим сертификат, направен директно от родителите за най-добрите бебешки продукти.  Това е единственият етикет за удовлетворение, присъждан от родителите на продукти за бебета и деца до 4 години. Candide получава високо признание за продуктите си Multirelax и Changing Mat.

Приятелска компания на Unicef

откровен-unicef

Инициативата „Фирмен приятел на УНИЦЕФ“ позволява да се обединят компании около определена програма. Artless избира да подкрепи програмата: „Майчино, неонатално и детско здраве“.

Уебсайт Без въглерод

candide-site-zero-carbon

Участвайки в операцията zero Site Carbon, Candide се ангажира да компенсира своите емисии на парникови газове, излъчвани от нейния уебсайт, като засади дърво в Бретан.

CertiPUR

откровен-продукт-качествен-сертификат

Всички матраци са изработени от полиуретанова пяна EUROPUR, отличен материал, в който производството на този продукт значително намалява емисиите на парниковия ефект. CertiPUR-US® е най-строгият и изчерпателен сертификат за полиуретанова пяна. Пяната се изследва и се подлага на поредица от научни тестове, за да се увери, че отговаря на строгите доброволни стандарти на програмата CertiPUR-US®. Тестовете оценяват съдържанието на пяна и важните фактори за издръжливост.

ISO 9001 и ISO 14001

  Кандид-iso-9001-14001

Това е друга интегрирана строга програма за тестване, на която те подлагат продукти си, които тестват качеството и безопасността на околната среда. Защитата на околната среда е в основата на тяхната ежедневна работа в производството на всички продукти. Те се стремят да намалят консумацията на енергия, вода и отпадъци и да имаме емисии на чист въздух на всеки етап от производството. Ние се ангажираме да насърчаваме отговорното потребление.