Cosatto

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 82

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 82

на страница
Cosatto

Кои са Cosatto?

Фирма Cosatto е с богат асортимент в областта на детски колички, детски столчета и столчета за кола с дизайн, който бебетата обичат.

Всепризната гама от продукти, подобряващи живота, те са уникални, с интелигентни функции и неповторима детска визия - за да направят живота Ви по-цветен и лесен.

Историята на марката започва с отгледано в детски магазин момче на Болтън /Англия/, което беше видяло „твърде много жалки акари, които живееха на колела в скучни колички.“

Той си купува шевна машина и събира екип от вдъхновени личности. 2,5 милиона щастливи бебета по-късно, Cosatto се превърна в нарицателно за странни и различни. Андрю Клуге и екипът му продължават да спасяват света от скучни бебешки неща.

По едно щастливо бебе във всеки момент ...

5 причини да заобичаш Cosatto:

  1. Страхотни бебешки продукти с интелигентни функции
  2. Брилянтен британски дизайн - В отдела им по дизайн родителите, които страстно се грижат за дизайна, цвета, модела и текстила, създават най-щастливите дизайни.
  3. Изборът на бебетата:  Ясно е, че бебетата обичат Cosatto. Сложете бебе в детска количка Cosatto, те са сгушени и любопитни. Към момента работата с Университета на Съсекс за бебешки лаборатории, продължава, за да разработят продукти, които са още по-добри за вашето бебе.
  4. Спокойствие: След като купите Cosatto, вие сте застраховани. С интензивна услуга за последваща грижа, която включва революционна 4-годишна гаранция и безпроблемен сервиз, екипът им за грижа е от световна класа и е Винаги зад  гърба Ви.
  5. Добър екип: Фирмата е семейна, управлявана от ценности, която се гордее, че са добри хора, които искат да постъпят правилно. Обикновените хора спасяват света от скучни бебешки неща. Това са Cosatto.