Cosatto

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 69

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 69

на страница
Cosatto

Кои са Cosatto?

Фирма Cosatto е с богат асортимент в областта на детски колички, детски столчета и столчета за кола с дизайн, който бебетата обичат.

Всепризната гама от продукти, подобряващи живота, те са уникални, с интелигентни функции и неповторима детска визия - за да направят живота Ви по-цветен и лесен.

Историята на марката започва с отгледано в детски магазин момче на Болтън /Англия/, което беше видяло „твърде много жалки акари, които живееха на колела в скучни колички.“

Той си купува шевна машина и събира екип от вдъхновени личности. 2,5 милиона щастливи бебета по-късно, Cosatto се превърна в нарицателно за странни и различни. Андрю Клуге и екипът му продължават да спасяват света от скучни бебешки неща.

По едно щастливо бебе във всеки момент ...

5 причини да заобичаш Cosatto:

  1. Страхотни бебешки продукти с интелигентни функции
  2. Брилянтен британски дизайн - В отдела им по дизайн родителите, които страстно се грижат за дизайна, цвета, модела и текстила, създават най-щастливите дизайни.
  3. Изборът на бебетата:  Ясно е, че бебетата обичат Cosatto. Сложете бебе в детска количка Cosatto, те са сгушени и любопитни. Към момента работата с Университета на Съсекс за бебешки лаборатории, продължава, за да разработят продукти, които са още по-добри за вашето бебе.
  4. Спокойствие: След като купите Cosatto, вие сте застраховани. С интензивна услуга за последваща грижа, която включва революционна 4-годишна гаранция и безпроблемен сервиз, екипът им за грижа е от световна класа и е Винаги зад  гърба Ви.
  5. Добър екип: Фирмата е семейна, управлявана от ценности, която се гордее, че са добри хора, които искат да постъпят правилно. Обикновените хора спасяват света от скучни бебешки неща. Това са Cosatto.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни