Cybex

Настрой низходяща посока

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока

1 Артикул

на страница
Cybex

CYBEX е водеща немска компания на световния пазар за столчета за кола, кошове за новородени, бебешки шезлонги и колички с максимална безопасност. Марката е символ на лайфстайл и модерна визия, което се дължи на новаторския им дух и иновативните и високотехнологични продукти.

Трите водещи мисии на CYBEX са колаборация между забележителен собствен дизайн, максимална безопасност и качество и новаторски функции. Компанията е всепризната и доказала се по целия свят със завиден брой награди от престижни форуми като Red Dot Design Awards. CYBEX имат изключителен свежарски нюх, благодарение на който всички техни продукти са в удобство за родителите и децата.

Наградите на CYBEX за безопасност на всички продукти

CYBEX притежават съвсем заслужено над 450 награди в сферата на разчупения дизайн, пределната безопасност и високотехнологичните иновации и ние от Tediko.bg оценяваме това много високо. Именно затова сме подбрали за вас най-добрите продукти CYBEX, които се представят блестящо на всички възможни краш тестове всяка година и за всяко столче за кола. Систематично биват тествани и оценявани всички столчета за кола CYBEX от всяка една тяхна серия и непрекъснато печелят най-високите награди и призове от реномирани европейски компании като ADAC Safety Test и Stiftung Warentest.

Столчета за кола CYBEX  

Столчетата за кола CYBEX са символ на луксозна сигурност за несравнимо пътуване като моделите им нямат конкуренция и база за сравнение. Седалките им са изключително просторни като предлагат невероятно удобство благодарение на регулиращия се наклон както в колата, така и извън нея. Много удобно и лесно слагане и махане на столчето за кола с динамична основа, която завъртате спрямо желанията си. Където и да отивате или да се връщате вашето бебе ще има пълноценен сън благодарение на иновативната ергономична позиция на столчето когато не е в колата, тъй като има възможност за регулиране и в колата за максимален комфорт. Вече няма нужда да се тревожите, че бебето ви ще се събуди когато пристигнете, тъй като може да се прикрепи директно столчето за кола CYBEX към всяка основа на марката, за да максимално удобство с адаптери.

Практични модулни системи за столчета за кола CYBEX

Можете да използвате столчетата за кола CYBEX благодарение на модулните системи както за новородено, така и докато детето ви стане на 4 години. Използва се една и съща основа и лесно се регулира нивото на столчето за кола спрямо размерите на детето. Много практично и удобно е, че върху една база можете да поставите 2 различни столчета, поради безупречната съвместимост на марката с отделните й компоненти. Това е много важно за всеки родител и именно затова ние от Tediko.bg сме подбрали за вас най-добрите решение на промо цени, за да имат вашите деца най-доброто на пазара.

Цветове, модели и аксесоари CYBEX

Разгледайте богатата гама цветове, модели и аксесоари CYBEX, за да осигурите на вашето дете максимална безопасност и оптимален комфорт. Можете да избирате различни бази / основи за столчета за кола и колички, както и различни подложки за тях спрямо сезона - зимни и летни в страхотни цветове. Чувалчетата за новородени са с прекрасен дизайн и в чудни цветови измерения, за да откриете именно вашето на Tediko.bg.

Бебешки колички CYBEX

Системите за цялостни решения на мобилността на CYBEX ви гарантират комбинацията от столче за кола, кош за новородено и количка в едно - така спестявате много и имате мултифункционален продукт, който ще ползвате дълго време. Бебешките колички за близнаци също могат да се модифицират и за породени деца с малка разлика като се монтира на едната основа кош за новородено, а на другата регулируема седалка за количка или пък столче за кола.  CYBEX ви дават свобода да се изявите в най-добрата си светлина като можете да модифицирате и комбинирате всички техни продукти и аксесоари с лекота.

Ние от Tediko.bg имаме честта да ви предложим богатия асортимент продукти CYBEX от висококачествени и сигурни столчета за кола, кошове за новородено, разнообразни модерни бебешки шезлонзи и бебешки колички, които освен че са максимално безопасни, са идеални за градски условия на ползване. Приятно пазаруване!

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни