Cybex

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 231

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 231

на страница
Cybex

Cybex немски дизайнерски бебешки колички

For all tomorrow people!

Cybex предлага бебешки колички, детски столчета за кола, ергономични раници идетски мебели, които са не само безопасни, но и напълно се адаптират към градския начин на живот.

В основата на марката и разработването на нови продукти стои CYBEX D.S.F.

Принцип на иновациите: комбинация от уникален дизайн, ненадмината сигурност и качество и интелигентна функционалност. Тази тристепенна стратегия е довела не само до разработването на многократно награждавани иновативни столчета за кола като Sirona, но и до присъждането на не по-малко от девет награди Red Dot Design Awards.

Cybex е марка, която винаги предизвиква статуквото и не се страхува от предизвикателства. Те са лидер в детската безопасност, иновациите и модата в този клас продукти. Със своят свеж подход, дизайните на Cybex са за родители, които не искат да разделят безопасност, дизайн и функция.

През 2014г. Cybex, Германия се сля с Goodbaby (gb) International Holdings Limited, Китай. gb е водеща компания за производство на детски продукти. С впечатляващият си опит от над 25г. в областта на проучване и развитие в областта на дизайна и тестването на произведените продукти, gb налага световни стандарти в областта на безопасността, иновациите, дизайна и производството на такива продукти.

Всеки ден нови продукти
Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг
Експресна доставка от 1 до 3 дни
Лесно връщане до 14 дни