Детски колички Easywalker → Купи онлайн от детски магазин Тедико

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 35

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 35

Страница
на страница
Easywalker

Става въпрос за пътуването, нали? До всички бъдещи родители: Easywalker ви кани да преоткриете света и да го погледнете през очите на детето си.

За да пътувате, изследвате и да се движите заедно, да създадете силна връзка и спомени за цял живот, където и да се намирате, в красивия свят около вас. Мисията на Easywalker е проста: да улеснят вас и детето ви да се движите заедно. Марката се опитва да постигне това, като проектира бебешки колички на достъпни цени, които се движат гладко, лесни за използване и приятни за окото.

"Вярваме, че в крайна сметка не най-важни са нещата, които притежавате, а моментите, които преживявате заедно. Животът е славен. Да тръгваме." 

Историята на Easywalker започва през 1989г в Амстердам, когато Рене Флоор напуска работа в месарницата на баща си, за да разработи нова концепция за количка. Така се ражда Easywalker Classic, първата количка с 3 колела /триколка/ в Европа. 

През 2009г Даниел Де Ланге придобива Easywalker, като по негова инициатива сътрудничеството с MiniCooper води до пускането на пазара на Бъги серия MINI от Easywalker. 

През 2016г следва сътрудничество с Disney и на пазара излиза серия колички Disney by Easywalker

Отново през същата година Easywalker представя своя "Подпис" в лицето на детска количка Harvey

Модел Buggy XS - супер компактна и сгъваема детска количка е добавена към асортимента на марката през 2017г

Компактна градска алтернативена е модел Charley - по-малката версия на Harvey, която прави своя дебют през 2018г

През същата година детска количка Harvey е наградена за "Най-добра количка" и "Най-добра покупка" от Хонандската организация на потребителите и получава най-високата оценка давана някога на количка.

Всеки ден нови продукти
Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг
Експресна доставка от 1 до 3 дни
Лесно връщане до 14 дни