FRIGG

Настрой низходяща посока

11 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

11 Артикули

на страница
Frigg

FRIGG е за всеки, който иска най-доброто за своето бебе. FRIGG е Датска марка за бебешки залъгалки и предоставя на родителите несравнимо качество, където формата и функцията живеят в хармония.
Всеки продукт е измислен и изработен със сигурност и красота, като същевременно насърчава здравето и благосъстоянието за бебетата.
FRIGG 
в крайна сметка означава „любим“ и ние ви гарантираме,че тази залъгалка ще стане любима на вашето дете.

"В Дания имаме уникална дизайнерска традиция, фокусирана върху функционалността и минимализма. Залъгалки FRIGG продължават тази традиция, базирана на първокласна функционалност, безкомпромисен избор на материали и минималистична, отличителна естетика. Точно като датския дизайн, залъгалките FRIGG се отличават с изчистени, прости линии и функционалност, без да се жертва красотата.
Класически дизайн с модерен привкус. Вдъхновението на датската дизайнерска традиция се крие в залъгалката FRIGG, а модерният дизайн прави залъгалката подходяща за всяко модерно семейство с дете. И Daisy, и Rope, и Moon Phase имат модерни детайли, които хващат окото на всяка майка, която държи на стила. Това прави FRIGG идеалното място за днешните майки, които придават голямо значение на класическия дизайн с модерни обрати, когато избират бебешки стоки от първа необходимост."

Датските залъгалки FRIGG насърчават рециклирането. Всяка залъгалка е произведена с подход без отпадъци, който свежда до минимум материалните отпадъци чрез рециклиране на всички излишни материали. Залъгалките FRIGG се произвеждат с грижа за околната среда, като същевременно поддържат високия стандарт, за да осигурят най-доброто за вашето бебе.