Maxi-Cosi

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 140

на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 140

на страница
Maxi-Cosi

Maxi-Cosi, марка на Dorel Juvenile

Всички в Maxi-Cosi имат едно общо желание - да разберат какво е да си родител днес.

Dorel Juvenile създават иновативни продукти и услуги за растящи деца. Техните силни марки Maxi-Cosi, Quinny, Safety 1st, Tiny Love и Baby Art могат да бъдат намерени в над 100 страни по света. Dorel си поставя за задача да се грижат за скъпоценния живот на децата, поради което те се стремят да бъдат пазарен еталон по отношение на иновациите и безопасността.

Основана в Холандия през 1984 г., Maxi-Cosi създава първото детско столче за кола с изчерпателни функции за безопасност на европейския пазар.

„Екипът на Maxi-Cosi знае какво е да бъдеш родител и проектира всички свои продукти с оглед на това. Гаранцията им за цял живот на всичките им продукти дават на родителите този ум, за да могат да се съсредоточат върху по-важните неща. "
- Джак, мениджър

Всеки в Maxi-Cosi са си поставили единна мисия: да разберат какво означава да бъдеш модерен родител. Да разберат истинските възходи и падения в семейния живот. Да са наясно с ежедневните стресове, тежести и несигурности на родителството. И най-важното е абсолютната радост, която идва с това да бъдеш майка или татко.

Тези знания, съчетани с дългогодишен опит в разработването на технологията Maxi-Cosi, означават, че те правят иновации за решаване на проблемите, които никой друг не прави. Така родителите могат да насочат вниманието си към децата си, докато Maxi-Cosi работи усилено, за да ги запази в безопасност с помощта на научноизследователска дейност.

Умно, защото:

  • Те решават проблеми, които имат значение за родителите
  • Спестяват време, като са лесни за използване
  • Изглеждат страхотно и децата се чувстват прекрасно

Грижа, защото:

  • Те са направени на най-високо ниво на качество и комфорт
  • Те вземат предвид околната среда