Бебешки колички Mercedes Benz By Hartan

Настрой низходяща посока

14 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

14 Артикули

на страница
Mercedes Benz-By Hartan

Началото на компания Hartan започва в през 1892г като семеен бизнес за плетени изделия, позициониран в Германия.

През 1920 г. асортиментът е разширен с направата на плетени мебели.

От 1950 г. Hartan произвежда детски колички. Още от самото начало качеството и технологиите доминират на пазара.Hartan непрекъснато инвестира в модернизация на технологиите, разширяване на отдела за производство и продажби и в по-нататъшното развитие на продуктите.

Всяка една количка е разработена и произведена в Германия

Фирмата спазва високи стандарти за качество, елиминиране на риска от опасни вещества и високи стандарти за безопасност.

Всички модели се подлагат на тест за издръжливост, като се използват специални съоръжения за изпитване. Всеки отделен материал, използван за продуктите, трябва да премине обширни тестови процедури. Работата в производствените съоръжения се проверява редовно от независими експерти от "TÜV Thüringen".

Всичко това заедно гарантира най-високо качество на производството и максимална сигурност.

Mercedes Benz-By Hartan 

Предвид позицията на Hartan на пазара, не е изненада, че Mercedes-Benz избира да работи с тях. Hartan са специализирани в детската мобилност, като определят стандарти за надеждност, комфорт и иновации, така че работата с дизайнерския екип на Mercedes-Benz гарантира „клас извън класа“. 

Със своето уникално чувство за стил и елегантност, изцяло новата количка на Hartan Mercedes-Benz Avantgarde със сигурност ще привлече възхищение. Тази луксозна количка с марка Mercedes-Benz ще даде възможност на новите родители да се справят с ежедневните предизвикателства, докато транспортират своето мъниче със стил.

Тази луксозна количка предлага ергономични характеристики, доказана безопасност и иновативни материали, създавайки визия, която е модерна, спортна и стилна. Джантите с 5 двойни спици на Mercedes-Benz са вдъхновени от дизайна на AMG и наистина привличат вниманието, олицетворявайки вниманието към детайлите на тази луксозна количка.

Безопасността е приоритет, независимо къде ви отвеждат пътуванията ви с количката. Подобно на всички продукти от Hartan, Mercedes-Benz Avantgarde отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството на производството и избора на материали. Avantgarde също носи печат на одобрение от Германската асоциация за технически преглед (TÜV), което е нечувана марка в повечето детски кръгове.