MIMA - Бебешки колички и аксесаори, Столчета за хранене и текстил

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 55

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 55

Страница
на страница
Mima

Mima е световно доказала се холандска марка, производител на сигурни бебешки колички и модерни столчета за хранене, които са предпочитани от милиони родители по света, които ценят висококачествения дизайн, максималната функционалност и стилната естетика. Mima целят създаването на положителни емоции както за децата, така и за родителите с най-високо качество, което ние от детски магазин Tediko високо ценим. Водещото за марката са неповторимия дизайн, иновативните решения и безпрецедентното качество. Бебешките колички Xari и Zigi Mima са идеалното решение за модерното семейство, което иска да се придвижва със стил и да пътува лесно и удобно. Те са изключително леки и лесни за маневриране. Бебешките столчета за хранене Moon се регулират и могат да се сгъват или разгъват за удобно съхранение и имат много функции.

Бебешки колички Xari и Zigi - безупречен стил

Бебешките колички Mima са направени така, че да издържат максимално дълго време. Те са проектирани да издържат на тежки атмосферни условия и са направени така, че да ви служат вярно без нуждата от специфична поддръжка. Можете да използвате количките години наред. Бебешките колички Xari и Zigi са стилни, за да подхождат идеално на вас и вашето бебе като имат много функции и са лесни за управление. Освен това са много удобни, защото могат да се сгъват до размер, който е достатъчно малък, за да се побере в багажника на колата ви. Количките е изработена от здрав, издръжлив и лек материал като се сгъват и разгъват изключително лесно. Те са компактни и няма да заемат много място в колата или в дома ви. Всички имат предпазна спирачна система, която ще предотврати движението на количката.

Бебешките колички Xari и Zigi са иновативни, практични и стилни и ще ви донесат безкрайни възможности. Можете да избирате от много и различни цветови комбинации Xari и да ги съчетавате с лекота с останалите аксесоари за бебешки колички. Те ви осигуряват изключително лесно трансформиране в кошче с едно лесно движение. Разнообразието от цветови решения за всеки компонент от бебешките колички Mima ще ви даде възможност за перфектната за вас комбинация - стилно черно или изумителен алуминий, луксозно розово златно или обран сив графит, както и разкошно шампанско. Селекцията от впечатляващи основни цветове за седалката, сенника и останалите аксесоари за колички е изумителна, а кожената материя на моделите Xari ви дава възможност за класа и лесно почистване. Модела на бебешките колички Xari е пуснат за първи път на пазара през 2009-та година с поглед към бъдещето, а резултатите са зашеметяващи - невероятно красиви продукти за бебета и деца и техните родители, които отговарят на всички нужди и стандарти. Бебешките колички Zigi ви покриват от 0 до 22 кг с всичко необходимо за бебето и за вас като регулируем сенник и множество аксесоари. Сигурността е гарантирана от 5 точков предпазен колан, а удобството е осигурено благодарение на лесното и бързо сгъване и разгъване.

Столчета за хранене Moon - изненадващо различни

Столчетата за хранене Moon Mima са със стилен и изискан дизайн, който ще ви очарова и едновременно с това са подходящи от новородени до 45 кг / 36 месеца, поради удобната многоъгълна система за наклоняване на седалката до пълно легнало положение. Конструкцията им е от алуминиева рамка, която е максимално олекотена и в същото време е винаги стабилна и сигурна, което е голямо удобство за всеки родител. Сигурността и комфорта на вашето дете по всяко време и във всяко положение се гарантира от висококачествен 5 точков предпазен колан. Коланите се регулират много лесно в зависимост от височината на раменете на детето.

Столчето за хранете Moon ще ви даде:

  • абсолютно оптимизирано решение за хранене и сън едновременно
  • семпла елегантност и иновативни висококачествени материали
  • сигурността е гарантирана с 5-точковия предпазен колан за максимална безопасност 
  • естетически издържан елегантен дизайн с мисъл за вашия стил и класа
  • функционалност с регулируема височина с един бутон

Сътворете емоции и незабравими спомени с продуктите на Mima - невероятни бебешки колички Xari и Zigi и улеснение в живота със столчетата за хранене Moon. Ние от детски магазин Tediko ви предлагаме само най-доброто за вашите деца и именно затова ще откриете при нас всички продукти на Mima, които са от най-висок клас и ще бъдат като бижу до вас всеки ден както навън, така и у дома. Иновативните решения на Mima ще ви дадат възможност да се радвате на удобството и красотата на живота с деца с лекота навсякъде и по всяко време, а при нас ще ги откриете на най-изгодни цени.

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни