Pearhead - Отпразнувайте специалните моменти от живота

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница
  1. Pearhead Луксозна бяла рамка за снимка и отпечатък с двустранно паспарту Pearhead Луксозна бяла рамка за снимка и отпечатък с двустранно паспарту
    -10%
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 34

Страница
на страница
Pearhead

Pearhead

Разположен в творческия квартал на Сънсет Парк, Бруклин, Pearhead се състои от талантлива и разнообразна група трендсетъри, които процъфтяват в създаването и иновациите, докато работят в забавна и отворена офис среда. Екипът на Pearhead проектира, предлага и разпространява пълна линия от съвременни продукти за спомени и подаръци, за да отпразнува всички ваши специални моменти в живота.

Pearhead стартира през 1999 г. от Том Сакагучи и Кен Берлин, съквартирантите от колежа се превъщат в бизнес партньори, с един продукт, оригиналната рамка за бебешки отпечатъци. 18 години по -късно Pearhead е световна марка за начин на живот и подаръци с над 100 продукта в категориите за бебета, домашни любимци и сватби, продавани в над 1000 магазина и 13 държави. Мисията на Pearhead е да създават истински качествени продукти, за да отпразнувате специалните моменти от живота.