Facebook Pixel

Вземи -10% отстъпка! Стани член на Тедико Клуб Тук!

Playgro

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

11 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

11 Артикули

на страница
Playgro

Playgro история

(Проектирани в Австралия)

Вдъхновени гледайки нашите деца как играят и растат, ние съчетахме тази ценна информация с водещите технологии, за да създадем продукти, които да отговорят на нуждите на родителите и бебетата по целия свят.

Ние сме специализирани в разработването на детски играчки за развитие.

Нашият талант е да създаваме продукти, които ангажират и радват бебетата, като същевременно ги насърчаваме да практикуват важни умения, свързани с техния етап на развитие. Разполагаме с талантлив екип от продуктови специалисти, технологични и графични дизайнери, и илюстратори, които създават уникални продуктови дизайни и персонажи. Имаме способността да комбинираме нашия опит с пазарните тенденции, за да създадем идеи - и след това да ги развием от концепция до завършен продукт.

25 години Playgro

Леле, колко бързо лети времето, докато се забавляваме! Повече от 25 години Playgro с гордост разработва иновативни, качествени и много обичани детски играчки за бебета по целия свят. От скромното начало в Мелбърн, Австралия - Playgro се превърна в успешен международен бизнес. Завладяни от развитието на бебетата и малки деца, ние обичаме да споделяме нашите продукти със семейства по целия свят.

Проектирани в Австралия

Чувстваме се много щастливи да живеем и работим на едно от най-красивите места в света. Нашият чист въздух, страхотните плажове, великолепната флора и фауна и спокойният начин на живот, правят живота и работата тук доста специални. Въпреки това не прекарваме целия ден на плажа - винаги сме заети да мечтаем за следващата си гама от детски играчки за развитие на глобалния пазар.

Нашият удивителен екип от продуктови специалисти, технологични и графични дизайнери, и илюстратори са постоянно в творчески режим - проектирайки продукти, които предоставят възможност на бебето да мисли, гледа, слуша и да се движи - и най-важното - да се усмихва.

Качество и безопасност

Нашият екип за контрол на качеството е изключително фокусиран върху безопасността – всяка играчка преминава през три стъпков контрол, за да са сме сигурни, че нашите продукти са безопасни за бебета.

Всички играчки Playgro преминават строг контрол на качество и тестване на безопасността. 100% от играчките Playgro са тествани по световните стандарти.

Всички играчки Playgro са: нетоксични, без фталати, без олово и без BPA