Playgro

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 21

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 21

Страница
на страница
Playgro

Playgro история

(Проектирани в Австралия)

Вдъхновени гледайки нашите деца как играят и растат, ние съчетахме тази ценна информация с водещите технологии, за да създадем продукти, които да отговорят на нуждите на родителите и бебетата по целия свят.

Ние сме специализирани в разработването на детски играчки за развитие.

Нашият талант е да създаваме продукти, които ангажират и радват бебетата, като същевременно ги насърчаваме да практикуват важни умения, свързани с техния етап на развитие. Разполагаме с талантлив екип от продуктови специалисти, технологични и графични дизайнери, и илюстратори, които създават уникални продуктови дизайни и персонажи. Имаме способността да комбинираме нашия опит с пазарните тенденции, за да създадем идеи - и след това да ги развием от концепция до завършен продукт.

25 години Playgro

Леле, колко бързо лети времето, докато се забавляваме! Повече от 25 години Playgro с гордост разработва иновативни, качествени и много обичани детски играчки за бебета по целия свят. От скромното начало в Мелбърн, Австралия - Playgro се превърна в успешен международен бизнес. Завладяни от развитието на бебетата и малки деца, ние обичаме да споделяме нашите продукти със семейства по целия свят.

Проектирани в Австралия

Чувстваме се много щастливи да живеем и работим на едно от най-красивите места в света. Нашият чист въздух, страхотните плажове, великолепната флора и фауна и спокойният начин на живот, правят живота и работата тук доста специални. Въпреки това не прекарваме целия ден на плажа - винаги сме заети да мечтаем за следващата си гама от детски играчки за развитие на глобалния пазар.

Нашият удивителен екип от продуктови специалисти, технологични и графични дизайнери, и илюстратори са постоянно в творчески режим - проектирайки продукти, които предоставят възможност на бебето да мисли, гледа, слуша и да се движи - и най-важното - да се усмихва.

Качество и безопасност

Нашият екип за контрол на качеството е изключително фокусиран върху безопасността – всяка играчка преминава през три стъпков контрол, за да са сме сигурни, че нашите продукти са безопасни за бебета.

Всички играчки Playgro преминават строг контрол на качество и тестване на безопасността. 100% от играчките Playgro са тествани по световните стандарти.

Всички играчки Playgro са: нетоксични, без фталати, без олово и без BPA