Facebook Pixel

Вземи -10% отстъпка! Стани член на Тедико Клуб Тук!

Tineo

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-16 от 26

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-16 от 26

Страница
на страница
Tineo

През 1978 г. започва историята на Tineo със седалище в Анже (Франция), която за малко повече от 30 години се превръща в лидер на пазара за бебешки стоки играчки за деца.

Основана от Гай и Евелин Джеймт, и двамата запалени по грижите за децата, компанията стартира с производството на подложки за повиване от PVC за бебета и след това постепенно разширява предлагането си с текстил (бебешки одеяла, чувалчета за спане и др.) бебешки матраци и по-широка гама продукти и аксесоари за грижа за деца (чанти за пелени, възглавници за кърмене, антирефлуксни възглавници за бебета и деца и др.)

90-те години бележат началото на развитието и организацията на компанията в сегашния й вид. Политиката на компанията е да предлага на своите клиенти колекции за грижа за деца от бутиков тип. Марката Candide се ражда и се позиционира като модерна марка на достъпни цени. Първоначално компанията се разраства с Голяма дистрибуция и се утвърждава като основно френска и по-късно европейска марка.

Марката P'tit dodo (Tineo) излиза на пазара много бързо. От 2010 г. предложенията на P'tit Dodo за масово разпространение са напълно преработении модернизирани, като се използват полезни и иновативни продукти, които са многофункционални и практични.

През 2012 г. P'tit dodo се превръща в Tineo®, марка, носеща ценностите на модерността, мекотата и иновациите. Днес Candide Baby Group е създател, производител и дистрибутор на детски артикули и мебели под 3 марки Candide , Tineo и Combelle .