Tineo

Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 29

Страница
на страница
 1. Tineo Огледало за обратно виждане за автомобил Tineo Огледало за обратно виждане за автомобил
  -20%
  Tineo Огледало за обратно виждане за автомобил Tineo
  Редовна цена 37,00 лв. Специална цена 29,60 лв.
 2. Tineo Шал за кърмене, Сив
  -20%
  Tineo Органайзер за бебешка количка, 32х14х9см Tineo
  Редовна цена 38,00 лв. Специална цена 30,40 лв.
Настрой низходяща посока

Артикули 1-16 от 29

Страница
на страница
Tineo

През 1978 г. започва историята на Tineo със седалище в Анже (Франция), която за малко повече от 30 години се превръща в лидер на пазара за бебешки стоки играчки за деца.

Основана от Гай и Евелин Джеймт, и двамата запалени по грижите за децата, компанията стартира с производството на подложки за повиване от PVC за бебета и след това постепенно разширява предлагането си с текстил (бебешки одеяла, чувалчета за спане и др.) бебешки матраци и по-широка гама продукти и аксесоари за грижа за деца (чанти за пелени, възглавници за кърмене, антирефлуксни възглавници за бебета и деца и др.)

90-те години бележат началото на развитието и организацията на компанията в сегашния й вид. Политиката на компанията е да предлага на своите клиенти колекции за грижа за деца от бутиков тип. Марката Candide се ражда и се позиционира като модерна марка на достъпни цени. Първоначално компанията се разраства с Голяма дистрибуция и се утвърждава като основно френска и по-късно европейска марка.

Марката P'tit dodo (Tineo) излиза на пазара много бързо. От 2010 г. предложенията на P'tit Dodo за масово разпространение са напълно преработении модернизирани, като се използват полезни и иновативни продукти, които са многофункционални и практични.

През 2012 г. P'tit dodo се превръща в Tineo®, марка, носеща ценностите на модерността, мекотата и иновациите. Днес Candide Baby Group е създател, производител и дистрибутор на детски артикули и мебели под 3 марки Candide , Tineo и Combelle .