КАРТА ЗА ОТСТЪПКА I TEDIKO

КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO-ПРОГРАМА ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ!

Уважаеми клиенти!

Нашата най-нова услуга КАРТА ЗА ОТСТЪПКА е за всички бъдещи родители, клиенти и поребители, които искат да пазаруват гарантирано най-качествени европейски детски стоки на най-изгодна цена.

КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO ви гарантира 10% Отстъпка при покупка над 1000лв на всички марки, чийто официален представител е TEDIKO.

Вие получавате гарантирани 10% Отстъпка при покупка за минимум 1000лв на стоки от марките:

  • BABY EXPERT(Италиански бебешки креватчета, бебешки скринове, гардероби и спални комплекти), 

  • BOBOLI (Испански бебешки и детски дрешки и аксесоари за ежедневието и официални събития 0м-16г), 

  • INTERBABY (Текстил и интериор за бебешка стая, продукти за хигиена, продукти за майката),

  • TUC TUC DECO NURSERY (Бебешки колички, бебешки играчки, столчета за кола-НОВО 2019г, спални комплекти, интериор, текстил , кърмене, интериорни решения),

  • DUVATEX (Детски матраци, протектори, възглавници и спални комплекти).


Вие можете а получите нашата КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO при посещение в нашия детски магазин TEDIKO в гр.Пловдив/Асеновградско шосе, или да я заявите онлайн на адрес: sales@tediko.bg 


Как да използвам моята КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO?

Вие получавате вашата КАРТА ЗА ОТСТЪПКА  напълно безплатно.
Получаването на КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO не е едновременно обвързано с покупка.
Вие можете да получите вашата карта, без това да е обвързано с покупка и да я използвате в неограничен бъдещ период от време.

ЗА ОНЛАЙН КЛИЕНТИ-за да получите КАРТА ЗА ОТСТЪПКА Е НУЖНО ДА СТЕ РЕГИСТРИРАН КЛИЕНТ на детски магазин TEDIKO. Регистрацията става като създадете  СВОЙ КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ  в нашия детски магазин/горе вдясно на заглавната страница на www.TEDIKO.bg.
Вие можете да получите вашата КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO напълно безплатно и като посетите нашия магазин, който се намира на адрес:гр.Пловдив,Асеновградско шосе, Детски магазин ТЕДИКО, или можете да я заявите Онлайн на адрес sales@tediko.bg като изпратите запитване + вашите валидни данни, посочени при създаването на вашия ПРОФИЛ на адрес: sales@tediko.bg
След като изпратите запитване за КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO, вие ще получите обратно в своя email вашата КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO. Картата съдържа код от три цифри. Картата се издава персонално на ваше име, и ще бъде регистрирана с персоналния трицифрен код, изписан върху нея.
При онлайн пазаруване-моля, въведете този 3 цифрен код в полето, указано за целта преди да финализирате вашата покупка.
Вашите 10% Отстъпка ще се калкулират като % Отстъпка от общата сума във вашата кошница, но само за марките Baby Expert, Boboli, Interbaby, Duvatex, Tuc Tuc.
Правото от 10% гарантирана ОТСТЪПКА , което ви дава КАРТА ЗА ОТСТЪПКА TEDIKO НЕ ВАЖИ за стоки на промоционални цени и трайно намалени продукти!

Желаем ви изгодно и вълнуващо пазаруване в детски магазин TEDIKO!