Доставки и плащане I TEDIKO

ДОСТАВКА

1 до 3 дни. Във всички случаи ще се опитаме да доставим всяка поръчка на следващия работен ден.

Великден и Майски Празници - График Доставки ТУК:

 ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Поръчвай лесно и бързо без излишни разходи за доставка!

При поръчки на обща стойност над 149.00 лв. до 10 кг. доставката е винаги безплатна! За поръчки под 149.00 лв. до 10 кг. ще бъде добавена цена за доставка от 5.99 лв до Офис или 7.99лв до Адрес. Цена на доставка на поръчки над 10 кг. под или над 149.00лв е фиксирана - 16.50 лв. Доставка в Събота до адрес още + 5.99 лв. куриерска такса

Доставяме поръчки до Адрес и до Офис на куриер.

За да сте сигурни, че получавате точно това, което сте поръчали, Ви даваме възможност да прегледате пратката си при доставка. Възможно е да получите няколко пакета, ако поръчката съдържа продукти от различни доставчици.

За съжаление не можем да доставим пратки в дни Официални празници за РБ. Извършваме доставки единствено на територията на България.

В случаите, в които клиентът откаже доставката или не се яви да приеме пратката си от куриерски офис (след като е получил потвърждение за успешно регистрирана поръчка, не е подал отказ от поръчка и тя вече е отпътувала към него), той следва да заплати куриерските разходи, както за доставката до него, така и за връщането ѝ до централен склад според тарифата на куриера, с който е пътува пратката по следната банкова сметка:

Име на банка: Прокредитбанк
BIC: PRCBBGSF
IBAN: BG50PRCB92301018896612
гр. Пловдив
Фирма: ТЕДИКО ЕООД
гр. Пловдив

Основание за плащане: куриерски разходи. Ако клиентът откаже заплащането на този разход, той губи правото да прави последващи поръчки с метод на плащане „наложен платеж“, а само и единствено негови бъдещи поръчки ще бъдат изпращани след предварително заплащане с карта или по банков път и покриване на всички дължими суми по осъществени доставки за сметка на Тедико.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Можете да избирате между:

1.    Плащане с кредитна или дебитна карта (за покупки над 20.00лв) с карти: Visa, Mastercard, Visa Electron. 

2.    Плащане по банков път с карти: Visa, Mastercard и Visa Electron. 

3.    С Наложен платеж - Плащане на Куриер при Доставка. Куриерска такса за плащане при доставка 1.20% от стойността на поръчката.

Кредитните карти са обект на проверка и разрешение от юридическото лице, издало картата. Ако юридическото лице не разреши плащането, ние не носим отговорност за каквото и да е и забавяне или неизпълнение на  доставката и съответно няма да можем да сключим договор за покупка от разстояние. Поръчката ви ще бъде обработена веднага щом получим банково плащане.