Доставки и плащане I TEDIKO

ДОСТАВКА

1 до 3 дни. Във всички случаи ще се опитаме да доставим всяка поръчка на следващия работен ден.

 ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Поръчвай лесно и бързо без излишни разходи за доставка!

При поръчки на обща стойност над 99.00 лв. до 10 кг. доставката е винаги безплатна! За поръчки под 99.00 лв. до 10 кг. ще бъде добавена цена за доставка от 5.50 лв. Цена на доставка на поръчки над 10 кг. под или над 99.00лв е фиксирана - 16.50 лв. Доставка в Събота до адрес още + 5.99 лв. куриерска такса

Доставяме поръчки до Адрес и до Офис на куриер.

За да сте сигурни, че получавате точно това, което сте поръчали, Ви даваме възможност да прегледате пратката си при доставка. Възможно е да получите няколко пакета, ако поръчката съдържа продукти от различни доставчици.

За съжаление не можем да доставим пратки в дни Официални празници за РБ. Извършваме доставки единствено на територията на България.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Можете да избирате между:

1.    Плащане с кредитна или дебитна карта (за покупки над 20.00лв) с карти: Visa, Mastercard, Visa Electron. 

2.    Плащане по банков път с карти: Visa, Mastercard и Visa Electron. 

3.    С Наложен платеж - Плащане на Куриер при Доставка. Куриерска такса за плащане при доставка 1.20% от стойността на поръчката.

Кредитните карти са обект на проверка и разрешение от юридическото лице, издало картата. Ако юридическото лице не разреши плащането, ние не носим отговорност за каквото и да е и забавяне или неизпълнение на  доставката и съответно няма да можем да сключим договор за покупка от разстояние. Поръчката ви ще бъде обработена веднага щом получим банково плащане.