Плати безопасно с Карта и вземи 5% Отстъпка за Ненамалени продукти с код OFF5

Доставки и плащане I TEDIKO

Доставка! 

На всяка от страниците с продукт изрично е упоменат срока и условията на доставка на продукта. 
Във всички случаи ние ще се стремим да доставим вашата Покупка във възможно най-кратък реален срок, съобразно нейната наличност. 
Независимо от гореспоменатаото по-горе по отношение на наличността на продуктите и освен при извънредни обстоятелства, ние ще се 
стремим да изпратим поръчката, състояща се от продукта(ите),изброен(и) във всяко потвърждение на доставката преди датата, посочена 
в съответното потвърждение на доставката, или ако няма указана дата за доставка, в очаквани разумни срокове (от 1 до 5 работни дни). 
Във всички случаи ние ще доставим продукта в рамките на максимален период от 30 дни от датата на Потвърждение на поръчката. 
Въпреки това може да има закъснения по причини като настъпването на непредвидени обстоятелства, които да ни възпрепястват. 
За целите на тези условия, "доставка" ще се счита за извършена и поръчка ще са счита за "доставена" веднага след като вие или трето 
лице, посочено от вас освен доставчика, получи стоките, което ще се доказва с подписването на документ за получаване на поръчката на 
посочения от вас адрес за доставка. 
Ние Доставяме вашите поръчки с Куриери СПИДИ и ЛЕО до адрес. Във всички случаи ние избираме куриер, който предлага най-висококачествена Куриерска услуга на Оптимална цена. Нашето намерение е да доставим всяка поръчка на налични продукти в рамките на от 1 до 5 работни дни от датата на приемане на вашата поръчка. 
Ние НЕ доставяме в дни Официални празници за РБ. 

Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00лв и тегло до 4.99кг

Цената на Доставка на всяка поръчка под 80.00лв до 4.99кг е 5.99лв

Цена на доставка според КГ:

*Всички пратки с тегло над 4.99кг се доставят с куриерска фирма ЛЕО експрес.

0-4.99кг БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 80.00лв до 4.99 кг
5.00-9.90кг 10.00лв
10-14.90кг 15.00лв
15-19.90кг 20.00лв
20-29.90кг 30.00лв
30-39.90кг 40.00лв
40-49.90кг 50.00лв
над 50.00кг 60.00лв +

*При избор на Плащане Наложен платеж, куриерската такса за Наложен платеж е за сметка на клиента (1,20% от сумата на Наложения платеж).

*При Избор на Плащане Банков превод и плащане с кредитна или дебитна карта такса "НП" не се начислява!

*ТЕДИКО извършва доставки единствено на територията на България. Ако клиента желае да поръча стоки до други държави, той сам организира доставката на стоката и поема разноските за доставка.


 Наличност на продукти! 

Всички поръчки и доставки на продукти зависят от наличността. 
В това отношение, ако възникнат трудности по отношение на доставката на продукти или няма повече артикули, останали на склад, ние си запазваме правото да ви предоставим информация за заместващи продукти със същото, сходно, или по-високо качество и стойност, които може да поръчате. 

Ако не желаете да поръчате заместващи продукти, ще възстановим всяка сума, която може да сте заплатили.  

Ние не можем да гарантираме напълно наличността на желания от вас продукт при финализиране на вашата покупка. 

При временна неналичност на поръчан от вас продукт, наш сътрудник ще се свърже с вас на посочен от вас телефон или имейл. 

*При желание от Ваша страна за доставка на продукт, който не е в наличност, се подава запитване към фирмата производител за срока на доставка и възможностите за изработка на избрания от Вас продукт, издава се фактура за капаро в размер на 30% от стойността на продукта, и се доплаща при неговата доставка. 

ТЕДИКО допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност. Публикуваната на сайта информация за размери е подадена от фирмите-производители, и съответно отговорността не може да се понесе от търговеца, ако той не е бил предварително уведомен за подобен род разминавания или несъответствия. ТЕДИКО чрез "www.Tediko.bg" не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените в магазина, както и промяна в дизайна на продуктите. Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС. 


 Плащане! 

Цената на всеки продукт е определен на страницата с продукта, освен в случаите на очевидна грешка. Въпреки че ние правим всички усилия, за да гарантираме, че показаните на уебсайта цени са правилни, може да възникне грешка. Ако открием грешка в цената на който и да е от продуктите, които сте поръчали, ще ви информираме възможно най-скоро и ще ви дадем възможност да потвърдите вашата поръчка на правилната цена или да я анулирате. 
Ако не успеем да се свържем с вас, поръчката ще се счита за анулирана и всички платени суми ще ви бъдат възстановени в пълен размер. 
Ние не сме длъжни да ви предоставим който и да е продукт на неправилна по-ниска цена (дори когато сме изпратили потвърждение на 
поръчката,) ако грешката в цената е явна и несъмнена и е било разумно възможно да бъде разпозната от вас като неправилна цена. 
Цените на сайта са с ДДС, но изключват таксите за доставка и монтаж, които се добавят към общата цена при финализиране на вашата поръчка.  

Цените в нашия онлайн-магазин могат да бъдат променяни по всяко време. Все пак, освен както е предвидено по-горе,промените няма да засягат поръчките, за които сме ви изпратили Потвърждение на поръчката. 
След като сте избрали всички артикули, които искате да купите, те ще бъдат добавени към вашата кошница. 
Следващата стъпка ще бъде да обработите поръчката, да изберете Начин на плащане и Метод на доставка. 
За тази цел трябва да следвате стъпките на опростения процес за покупка, като посочите или проверите информацията, поискана във всяка стъпка. 
Освен това по време на процеса на покупката, преди плащането, можете да промените съдържанието и детайлите на вашата поръчка. 
Ако сте регистриран потребител, в "Моят акаунт“ има наличен запис на всички направени от вас предишни поръчки. 

Като начин на плащане можете да избирате между:

1. Плащане с Кредитна или Дебитна карта (за покупки над 20.00лв) - можете да използвате следните карти: Visa, Mastercard, Visa Electron. 

1. Плащане по банков път - можете да използвате следните карти: Visa, Mastercard и Visa Electron. 

3. С наложен платеж - плащане на куриер при Доставка. 

*Такса нал.платеж в размер 1.20% от сумата е за сметка на клиента за наложен платеж над 200.00лв /при плащане чрез банков превод/кредитна-дебитна карта такса "НП" не се начислява/

Кредитните карти са обект на проверка и разрешение от юридическото лице, издало картата. 
Ако юридическото лице не разреши плащането, ние не носим отговорност за каквото и да е и забавяне или неизпълнение на доставката и съответно няма да можем да сключим договор с вас. 

  • Свържете се с нас за проверка на наличност на желания от Вас продукт на тел: 0893 55 3838, преди да преминете към Плащане по банка / Плащане чрез кредитна/дебитна карта !