Поръчки I TEDIKO

СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОКУПКА ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Поръчки в Магазина ни могат да бъдат правени по всяко време на денонощието, без да имате Регистрация. Достатъчно е да следвате инструкциите на всяка страница в Магазина. Можете да подадете поръчка през Акаунт, ако вече имате Регистрация или можете да процедирате като Гост. 

При тип покупка като Гост ще ви бъде поискана само такава информация, която е от съществено значение за обработката на вашата поръчка.

Без да получим Вашите имена, адрес и актуален e-mail въведени в указаните полета, ние имаме право да откажем да обработим Вашата поръчка.

Препоръчваме ви подаването на поръчки през потребителски Акаунт, защото като Регистриран потребител вие ползвате редица удобства. Например:

  • Преминавате през опростен процес на поръчка; 
  • Имате възможност да проследявате своите поръчки; 
  • Можете да проверявате предишните си поръчки; 
  • Можете да запазите своите Любими продукти;
  • Получавате изпреварващо информация за Промоции и Нови продукти;

Имате възможност да направите Регистрация, преди да стартирате процеса по Поръчка, или да създадете потребителски Акаунт, когато попълвате своите данни преди финализиране на Покупката.

За да подадете Поръчка, без значение дали като Гост или през потребителски Акаунт, е нужно да извършите следните действия:

Изберете желаните Стоки и ги добавете в "Количката" като изберете нужното количество, цвета им, а след това преминете към "Количката", следвайки последователните инструкции на страниците в магазина. Имате възможност да промените съдържанието на вашата "Количка", щраквайки на бутон "Редактирай" като изтриете Стоките, или добавите нови Стоки, или да продължите напред с бутон "Поръчай", да попълните нужните данни, така че да завършите процеса на покупка.

Въведете коректно вашите данни, когато попълвате Адрес за доставка.

Помнете, че можете да промените Вашите данни във всеки случай преди да натиснете бутона "Завърши поръчката".

Изберете желания от Вас Метод за доставка и Метод за плащане.

Щракване на бутона "Завърши поръчката" означава, че Вие сте ни изпратили Оферта за закупуване на избраните от Вас стоки по правилата на нашите Общи условия.

След изпращане на Вашата поръчка ще получите електронно съобщение от нашия магазин, съдържащо основната информация, в това число: количество поръчани Стоки, цената им и стойността на доставката, избраната форма на доставка и плащане, предвиденото време на изпълнение на поръчката, Вашите данни и данни на Магазина. Това съобщение ще съдържа също така информация за начин на подаване на рекламация и за правилата за отказ от договора за продажба.

Имайте предвид, че това съобщение представлява само потвърждение, че Магазинът е получил поръчката Ви.

След като получим поръчката Ви, ще Ви съобщим за предаването й за проверка в склада, а след проверка на поръчката ще изпратим следващото електронно съобщение, в което ще потвърдим изпълнението на подадената от Вас поръчка или ще се откажем от приемане на Вашата оферта за покупка на Стоките от Магазина и ще посочим причините за отказ.

Електронното съобщение, с което потвърждаваме изпълнението на Вашата поръчка означава, че е сключен договор за продажба на избраните от Вас Стоки по правилата, описани в нашите Общи условия. В това писмо сме включили и товарителница за проследяване на вашата поръчка.

Помнете, че преди да получите съобщението, с което потвърждваме изпълнението на Вашата поръчка можете по всяко време да анулирате поръчката си - достатъчно е да се свържете с Отдел Обслужване на клиенти като ни изпратите писмен Отказ от подадената поръчка. Ако решите да анулирате подадената поръчка, във всеки случай ще Ви изпратим съобщение, потвърждаващо анулиране на поръчката. 

Ако изберете плащане онлайн, Вашата поръчка ще бъде анулирана, ако:

  • данните за контакт са дотолкова неточни, че това възпрепятства доставка или контакт с Вас за потвърждение на данните,
  • Вашето плащане за поръчката не постъпи по нашите сметки в срок до два календарни дни.

Уверете се, че сте въвели коректни и пълни вашите лични данни в указаните за целта полета преди да ни изпратите Поръчка.

Помнете, че е нужно да сте се запознали с нашите Общи условия и Политика за лични данни преди да щракнете бутон "Завърши поръчката".