Връщане I TEDIKO

ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката.  

Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. 

Ако продуктите обаче са от различни поръчки ( с различни номера на поръчки ), изпратете всеки продукт като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане. 

Случаите, в които поръчката се изработва персонално за клиента, договорът се счита за сключен от момента на получаване на потвърдителен имейл /лично изпратен от оператор/ или потвърждение по телефон от оператор и постъпило предплащане от клиента. След постъпило такова действие, клиентът няма право на отказ, връщане и замяна на вече направената поръчка. Договорът за покупко-продажба, сключен между Клиента и Продавача се състои от настоящите общи условия и всякакви допълнителни и евентуални договорки между Продавача и Клиента. На връщане и замяна подлежат само артикулите, които не са персонализирани /не е добавена дата, име, промяна в надписа, ваша снимка, не е изработено в зададен от вас размер/ и т.н.

Основни стъпки за връщане на продукт

  • Заявете Връщане на продукт на електронната ни поща sales@tediko.bg. 
  • Наш сътрудник ще Ви уведоми чрез обратен имейл за стъпките, които да следвате съобразно продуктите, които желаете да върнете.
  • Попълнете Формуляр за връщане на продукт, и го добавете в пакета при върнатия продукт, или ни го изпратете в електронен вариант на имейл sales@tediko.bg
  • Изтегляне на Формуляр за отказ ТУК

От съображения за вашата сигурност не можем да приемем обратно продукти от вида: бельо, бански, хигиенни продукти за майката, фиби и аксесоари за коса. 

Вашето право да анулирате договора се прилага изключително за продукти, които са върнати в същото състояние, в което сте ги получили. Няма да бъде извършено възстановяване на средства, ако продуктът е бил използван, след като е бил отворен, за продукти, които не са в същото състояние, както когато са били доставени, или ако оригиналните им опаковки са скъсани, повредени или липсват.

След преглеждане на върнатия артикул, ние ще ви информираме писмено в рамките на 3 работни дни относно вашето Връщане.

Сумата платена от вас за продукта / ите ще бъде възстановена след одобрение на Връщане, когато и само ако правото на отказ бъде упражнено в рамките на определения период и всички съответни стоки са върнати в тяхната цялост и не нарушен търговски вид , не съдържат миризми, оригиналните им етикети и опаковки са запазени в оригиналния им търговски вид. При връщане на стоката, Потребителят се задължава да върне и всички подаръци, които е получил заедно с поръчаната стока, в случай, че такива са изпратени от Доставчика.

Възстановяването на средствата ще бъде извършено възможно най-скоро и във всички случаи в рамките на 14 дни от датата, на която сме приели обратно върнатите продукти.

Вие ще поемете разходите и рисковете при връщането на продуктите, както е посочено по-горе, спрямо тарифните условия на избраната от вас куриерска фирма.

Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и атрибути. Грижете се за стоките, докато са ваше притежание. Върнатите продукти не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид. 

В случай че поръчката Ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във Формуляра за връщане на продукти. Връщане на платени с карта суми ще бъде направено чрез нареждането на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 14 дни.

ЗАМЯНА

Сега това става още по-лесно и бързо!

Заявете връщане на поръчаните продукти и след това направете нова поръчка.

Можете да я заплатите веднага, за да получите по-бързо желания от Вас продукт!  

За съжаление, не предлагаме директна замяна, а възстановяваме сумата, която сте заплатили за продукта.

Можете да направите нова поръчка за друг размер или модел, която да заплатите веднага, за да получите по-бързо избрания от Вас продукт. 

ДЕФЕКТНИ СТОКИ

Ако забележите, че в момента на доставка продуктът не е както е посочено в договора, трябва незабавно да се свържете с нас чрез нашите форми за контакт, като предоставите информация за продукта и претърпените щети. На линия сме на тел: 0895 553 838 всеки делничен ден от 10.00 до 17.30 ч.( безплатен разговор, в зависимост от вашата мобилна мрежа). 

Трябва да върнете продукта на посочен от нас адрес не по-късно от 14 дни от датата на получаването му.

В случай, че не получим горепосочения продукт в рамките на този срок, ние ще приемем, че вие сте се отказали от "Връщане на дефектен продукт".

НЕВЗЕТИ ПРАТКИ

В случаите, в които клиентът откаже доставката или не се яви да приеме пратката си от куриерски офис (след като е получил уведомление за успешно регистрирана поръчка, не е подал отказ от поръчка в срок), той следва да заплати всички такси и куриерски разходи както за доставката, така и за връщането на стоките до централен куриерски склад.

Банкови детайли ТЕДИКО

Име на банка: Прокредитбанк
BIC: PRCBBGSF
IBAN: BG50PRCB92301018896612
гр. Пловдив
Фирма: ТЕДИКО ЕООД
гр. Пловдив

Основание за плащане: куриерски разходи.

Ако клиентът откаже заплащането на този разход, той губи правото да прави последващи поръчки с метод на плащане „наложен платеж“ Всякакви бъдещи поръчки ще бъдат изпращани само след предварително заплащане с карта или по банков път.