Поръчки и връщане I TEDIKO

Поръчка! 

Основна информация 

На уебсайта ни са налични функционалностите за закупуване на стоки като регистриран потребител и като гост. 
При тип покупка като гост ще ви бъде поискана само такава информация, която е от съществено значение за обработката на вашата поръчка. 
След приключване на процеса на покупката, ще ви бъде предложена възможността да се регистрирате като потребител или да продължите като нерегистриран потребител. 
При тип покупка като Регистриран потребител вие ползвате редица възможности:

1. Преминавате през Опростен процес на поръчки; 

2. Имате възможност да проследявате своите поръчки; 

3. Можете да проверявате Предишни поръчки и прочие; 

4. Получавате първи Информация за Промоции и Нови продукти;

Как да поръчам! 

Основни стъпки 

  • 1ва стъпка - Изберете желаните продукти, и ги добавете в Количката;

Прибавете Код за отстъпка в полето, ако разполагате с такъв. 

Продължете със Завърши поръчката, ако желаете да продължите напред.  

  • 2ра стъпка - Попълнете коректно всички полета, изискващи нужните данни. 

Изберете Метод на плащане. 

Приложете Код за отстъпка, ако разполагате с такъв. 

* Ако кодът не е правилно въведен  в указаното поле, системата не може да начисли автоматичната отстъпка, и тя няма да бъде калкулирана във вашата кошница.

* Ако избрания от Вас продукт вече с намалена цена , няма как да бъде начислена допълнителна отстъпка.

  • 3та стъпка - Финализирайте Покупката си с натискане на бутон "Завърши поръчката". Натискайки "Завърши поръчка" Вие изпращате поръчката си към нас. 

Уверете се, че сте запознали с нашата политика за лични данни преди това. 

Връщане!  

Основна информация 

Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката.  

Ако пазите кутията, с която сте получили продукта от нас - премахнете етикета на товарителницата. 

Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. 

Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки продукт като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане. 

Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и атрибути. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид. 

В случай че поръчката Ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във Формуляра за връщане на продукти. 

Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта през системата PayU, сумата се възстановява автоматично по тази карта. 

Основни стъпки за връщане на продукт: 

  1. Заявете Връщане на продукт на електронната ни поща sales@tediko.bg. Наш сътрудник ще Ви уведоми чрез обратен имейл за стъпките, които да следвате съобразно продуктите, които желаете да върнете.
  1. Попълнете Формуляр за връщане на продукт, и го добавете при Върнатия продукт или ни го изпратете в ел.вариант на имейл sales@tediko.bg
  1. Адресирайте пратката до адрес: гр. Пловдив, Асеновградско шосе 9, Офис-Сграда ТЕДИКО, за TEDIKO.bg, тел: 0893 553 838 

Формуляр за отказ  можете да изтеглите и ТУК )   

* От съображения за вашата сигурност не можем да приемем обратно продукти от вида: бельо, бански, хигиенни продукти за майката, фиби и аксесоари за коса. 

Вашето право да анулирате договора се прилага изключително за продукти, които са върнати в същото състояние, в което сте ги получили. Няма да бъде извършено възстановяване на средства, ако продуктът е бил използван, след като е бил отворен, за продукти, които не са в същото състояние, както когато са били доставени, или ако оригиналните им опаковки са скъсани,повредени или липсват.

Грижете се за продукта(ите), докато е/са ваше притежание. 

Моля, върнете продуктите, като използвате или включите оригиналната им опаковка в ненарушен търговски вид. 

След преглеждане на върнатия артикул, ние ще ви информираме писмено в рамките на до 3 работни дни дали Връшането на продукт/и е одобрено.  

Сумата платена от вас за продукта/ите ще бъде възстановена, когато и само ако правото на отказ бъде упражнено в рамките на определения период и всички съответни стоки са върнати с ненарушен търговски вид. 

Възстановяването на средствата ще бъде извършено възможно най-скоро и във всички случаи в рамките на 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за вашето намерение да отмените Договора за покупка от разстояние.  

Вие ще поемете разходите и рисковете при връщането на продуктите, както е посочено по-горе, спрямо тарифните условия на избраната от Вас куриерска фирма.

На ваше разположение сме за въпроси - можете да се свържете се с нас на електронната ни поща sales@tediko.bg . Можете да позвъните и на тел: 0893 553 838 /всеки делничен ден 10.00-17.30ч.

Замяна! 

Сега това става още по-лесно и бързо!

Заявете връщане на поръчаните продукти и след това направете нова поръчка.

Можете да я заплатите веднага, за да получите по-бързо желания от Вас продукт!  

За съжаление, не предлагаме директна замяна, а възстановяваме сумата, която сте заплатили за продукта.

Можете да направите нова поръчка за друг размер или модел, която да заплатите веднага, за да получите по-бързо избрания от Вас продукт. 

Дефектни продукти! 

Ако забележите, че в момента на доставка продуктът не е както е посочено в договора, трябва незабавно да се свържете с нас чрез нашия формуляр за контакт, като предоставите информация за продукта и претърпените щети. Също така можете да ни се обадите на 0895 553 838/всеки делничен ден 10.00-17.30ч.( безплатен разговор, в зависимост от вашата мобилна мрежа). 

Трябва да върнете продукта на посочен от нас адрес не по-късно от 14 дни от датата на получаването му.

В случай, че не получим горепосочения продукт в рамките на този срок, ние ще приемем, че вие сте се откзазали от опцията "Връщане на дефектен продукт".