Philips AVENT Ортодонтични залъгалки Ultra Air HAPPY + стерилизаторна кутия (0-6м), Love Mama Boy, 2 бр./оп.

Philips AVENT Ортодонтични залъгалки Ultra Air HAPPY + стерилизаторна кутия (0-6м), Love Mama Boy, 2 бр./оп.

Philips AVENT Ортодонтични залъгалки Ultra Air Animals + стерилизаторна кутия (6-18м), ПИНГВИН/КОСТЕНУРКА, 2 бр./оп. SCF080/07

Philips AVENT Ортодонтични залъгалки Ultra Air Animals + стерилизаторна кутия (6-18м), ПИНГВИН/КОСТЕНУРКА, 2 бр./оп. SCF080/07

Avent - Щипка за залъгалка

Наличност: Изчерпано количество
Код
A0 408
Щипка/Клипс за залъгалка AVENT

Новият дизайн и функционалност на щипката за залъгалки на Avent ще добави свеж акцент към дрешката на вашето бебе, а вие ще сте сигурни, че залъгалката ще е винаги подръка. 
Щипката е изработена от висококачествени материали не съдържащи Бисфенол А и може да се използва в комбинация с всички залъгалки притежаващи кръгла дръжка. В единият край е снабдена с мека кукичка, която се закрепва за дръжката на залъгалката, а в другия й край е разположена щипка със широко разтваряне, която се прикрепва към дрешката на детето, без да оставя следи от защипването.

Важно! Никога не удължавайте лентата на щипката за залъгалка, поради опасност от задушаване. Прикрепвайте щипката само към дрехи и никога към панделки, връзки, или други свободно отделящи се части от дрехите на детето. Преди всяка употреба се уверете, че и двата края на щипката са здраво закрепени. Винаги почиствайте и прибирайте щипката в отворено положение.

Почистване: Добрият вид на щипката се поддържа само с топла вода. Не използвайте абразивни или силно активни почистващи препарати. Прекомерната употреба на антибактериални или други почистващи препарати може да причини напукване на щипката. Не почиствайте щипката чрез изварявване, стерилизация или стерилизиране в микровълнова фурна.  
Детайли
Производител Philips Avent
Тегло 0.10
Цвят многоцветен
ТранспортЦенаСрок
Офис Спиди до 10 кг6.99 лв.1-3 раб. дни
Спиди Доставки до Адрес до 10 кг8.99 лв.1-3 раб. дни
  • Безплатна Доставка при поръчки над 149.00 лв. до 10 кг при плащане с карта
  • Доставка в Събота до адрес +5.99 лв. куриерска такса

14 дни Право на Връщане

Можете да върнете продукт, без да посочвате причина, а ние ще ви възстановим парите.

Можете да върнете вашата поръчка в срок до 14 дни с ненарушен търговски вид на стока и опаковка, както и с всички прилежащи атрибути.

Повече за връщане Тук

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни