РАЗПРОДАДЕНО
Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi
Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola MBP-855 CONNECT Dual mode baby monitor Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi
Видео бебефон Motorola MBP481XL

Видео бебефон Motorola MBP481XL

Motorola бебешки бебефон IP камера MBP67

Motorola бебешки бебефон IP камера MBP67

Motorola Бебефон MBP855 Connect с камера и Wi-Fi

Наличност: Изчерпано количество
SKU
MBP855

Motorola Бебефон MBP855 Connect  с камера и Wi-Fi 

Характеристики:

Този 5-инчов портативен видео монитор с Wi-Fi® ви дава възможност да държите под око нещата, докато сте вкъщи на преносимия родителски модул или на съвместими смартфони, таблети и компютри.

Вземете портативната, захранвана с батерии камера с вас около къщата, за да гледате бебето си, където и да се намирате, и да видите цялата стая ясно, през деня или нощта, с дистанционно управление, наклон, увеличение и инфрачервено нощно виждане.

Приложението Hubble ( как да свържете вашия бебефон с Hubble вижте тук) ви позволява да получавате известия за звук, движение и температура на вашето съвместимо устройство за преглед, за да можете винаги да сте свързани с това, което се случва у дома.

Ергономичното родителско устройство разполага с голям 5-инчов диагонален екран и двупосочна комуникация, която ви позволява да говорите с партньора или детето си от друга стая.

Освен това монтирайте монитора си навсякъде със Star Grip за камери на Motorola, за да видите по-добре Вашето бебе.

Motorola Бебефон MBP855 лесно се прикрепя към рафтове, скоби и др.

Този бебефон разполага с:

5-инчов диагонален цветен екран
Дистанционно HD видео (720p), видеопотоци и звук, движение и уведомяване за температура
Портативна, акумулаторна камера с дистанционно управление, наклон и мащабиране
Двупосочна комуникация и дисплей за стайна температура
Безжична технология: 2.4 GHz FHSS с обхват до 300 метра и Wi-Fi

Често задавани въпроси!

 1. Мога ли да монтирам камерата? Да, можете да монтирате камерата на стена, като използвате отворите за ключалки на дъното на фотоапарата, или можете да го монтирате на статив с помощта на звездата.
 2. Мога ли да видя камерата чрез Wi-Fi? Тази камера може да се свързва чрез Wi-Fi към устройства с Android, устройства с iOS и компютри / преносими компютри, като използва приложението Hubble.
 3. Колко камери мога да свържа? С родителското устройство можете да свържете до 4 камери. С приложението на Хъбъл обаче няма ограничение за това колко камери можете да добавите към профила си.
 4. Възможно ли е да се върти камерата? Да, можете да премествате и накланяте камерата отдалечено от родителското устройство, докато сте в режим на преглед.
 5. Мога ли да преглеждам едновременно няколко камери? Ако имате повече от една камера, можете да видите до четири камери едновременно от родителското устройство, въпреки че ще можете да чувате само звук от един екран в даден момент.

Детайли
Производител Motorola
Тегло 0.50
Цвят бял
ТранспортЦенаСрок
Офис Спиди до 10 кг5.50 лв.1-3 раб. дни
Спиди Доставки до Адрес до 10 кг5.50 лв.1-3 раб. дни
Офис Лео Експрес над 10 кг16.50 лв.1-3 раб. дни
Лео Експрес Доставки до Адрес над 10 кг16.50 лв.1-3 раб. дни
 • Безплатна Доставка при поръчки над 99.00 лв. до 10 кг с изключение на Съботни Доставки
 • Доставка в Събота до адрес +5.99 лв. куриерска такса

Поръчки до 10 кг се доставят с куриерска фирма "Спиди".

Поръчки над 10 кг се доставят с куриерска фирма "ЛеоЕкпрес".

14 дни Право на Връщане

Можете да върнете продукт, без да посочвате причина, а ние ще ви възстановим парите.

Можете да върнете вашата поръчка в срок до 14 дни с ненарушен търговски вид на стока и опаковка, както и с всички прилежащи атрибути.

Повече за връщане Тук

TEDIKO.bg Ви препоръчва