Плати безопасно с Карта и вземи 5% Отстъпка за Ненамалени продукти с код OFF5

Safety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив
Safety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив Safety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив Safety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив
Hauck Комплект Safety Set Home EU

Hauck Комплект Safety Set Home EU

Safety1st  Предпазител срещу затръшване на врата 2 в 1

Safety1st Предпазител срещу затръшване на врата 2 в 1

Safety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив

На склад при доставчик

Доставка до 3 дни

Безплатна доставка за всяка поръчка на стойност над 80.00лв до 4.99 кг

Връщане до 14 дни

6,00 лв.
Наличност: В наличност
SKU
ST.0055

Индикатор за заключване, лесно за монтаж и употреба (не са необходими инструменти). Регулируема система, подходяща за всякакви шкафове. Лесно отваряне с една ръка чрез едновременно натискане на два бутона. Може да се използва на всякакви врати: с дръжки или топчета.

Внимание:

Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали предпазителите са коректно поставени.

Когато детето Ви е достигнало възраст, когато може само да свали протекторите, свалете ги. Не използвайте този продукт, за да предпазите от достъп до токсични или опасни вещества, лекарства или остри предмети. Такива материали трябва да се слагат винаги високо или по друг начин да са напълно недостъпни за деца.

Важна информация за безопасност:

Детето Ви в един момент ще може да свали този предпазител. За да бъде ефективен за по-дълго, не позволявайте на детето да вижда как работите с предпазителите. Ако Ви наблюдава как отключвате или сваляте капака от предпазител, детето може бързо да се научи само как да го прави. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ продукта, ако е повреден или счупен. Устройството може да не е подходящо за шкафове с малки топчета. САМО ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА.

За да използвате:

  1.  Отворете ключалката, като натиснете бутоните отгоре и отдолу заедно. Плъзнете заключващия механизъм навън от по-късия прът.
  2.  Поставете прътовете около дръжките на шкафа.
  3.  Плъзнете заключващия механизъм през късия прът, докато се притисне плътно към дясната дръжка. Заключващият механизъм трябва да щракне и индикаторът SecureTech® да се премести от червената (отключена) позиция, към зелената (заключена) позиция.


За да свалите:

Просто натиснете едновременно бутоните отгоре и отдолу и плъзнете заключващия механизъм, докато се освободи.

Повече информация
Производител Safety 1st
Тегло 0.10
Цвят сив
Пол момче, момиче, унисекс
Напишете вашето мнение
Дайте вашата оценка заSafety 1st Устройство за заключване на шкаф с плъзгащ се механизъм (1бр./оп.) сив