Sipo Стопери за плъзгащи се врати за безопасност на децата, 2 броя PAT35581

Sipo Стопери за плъзгащи се врати за безопасност на децата, 2 броя PAT35581

Sipo Предпазители за ъгли и ръбове на мебели – 12 броя, кръгли PAT35579

Sipo Предпазители за ъгли и ръбове на мебели – 12 броя, кръгли PAT35579

Sipo Магнитни предпазни брави за шкафове и чекмеджета, 4 броя PAT35580

Наличност: В наличност
Код
SBS-M4
14,70 лв.

Sipo Магнитни предпазни брави за шкафове и чекмеджета, 4 броя PAT35580

Магнитните брави за деца за шкафове и чекмеджета са ефективен начин да гарантирате безопасността на малките деца у дома. Те ще осигурят безопасността на вашето дете и в същото време ще ви позволят да запазите естетическия вид на мебелите.Бравата се състои от два елемента - магнитен ключ и брава.

Магнитната ключалка е много удобна за използване и не изисква специални инструменти за сглобяване. Това е и много естетично решение, тъй като ключалката е невидима отвън, така че не влияе на външния вид на мебелите. Това е функционален и безопасен продукт, който ви позволява безопасно да използвате мебелите в присъствието на малки деца. Чекмеджетата често се използват за съхранение на предмети, които могат да представляват риск за децата, като ножове, ножици, химикали или лекарства. Достъпът до такива предмети от дете може да доведе до сериозно нараняване или отравяне, така че е важно да защитите чекмеджетата от достъп.

Чекмеджетата понякога се използват като мебел, върху която децата могат да се катерят или да се опитват да седнат. В този случай чекмеджето може да падне или да се преобърне, което може да доведе до нараняване. Ето защо си струва да защитите чекмеджетата от достъп на деца, за да осигурите безопасност и същевременно да улесните съхранението на предмети и да се погрижите за естетиката на стаята. Бравата с магнитен ключ е специален механизъм, който работи на магнитния принцип. При тази сигурност ключалката не може да се отвори по традиционен начин, напр. с ключ или завъртане на копче. За да отворите ключалката, ви е необходим специален магнитен ключ, който има магнитни свойства и може да отвори заключена ключалка. Когато ключът се приложи към ключалката, магнитното поле на ключа привлича съответните елементи на ключалката, което позволява тя да бъде отворена

ВАЖНО: Магнитният ключ трябва да се съхранява на недостъпно за детето място, благодарение на което ключалката ще бъде невъзможна за отключване от детето.

ОПАКОВКАТА СЪДЪРЖА

 • 4 броя брави
 • 1 брой магнитен ключ
 • Ръководство за употреба.

ОЗНАЧЕНИЕ НА ПРОДУКТА

 • Магнитните брави са много универсален инструмент, който може да се използва за осигуряване на различни предмети във вашия дом, включително:
 • Мебели - Магнитната сигурност може да се използва за осигуряване на мебели като скринове, нощни шкафчета, библиотеки и гардероби.
 • Кухненски шкафове - Магнитната сигурност е особено полезна за кухненски шкафове, където се съхраняват опасни предмети като ножове, ножици, химикали и почистващи продукти.
 • Шкафове за баня - Магнитната сигурност може да се използва за обезопасяване на шкафове за баня, където се съхраняват лекарства, козметика и продукти за грижа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

 • Подгответе повърхността, върху която възнамерявате да залепите ключалката - преди да започнете монтажа, уверете се, че повърхността е чиста и суха.
 • Отлепете лентата от защитата и след това я залепете на съответното предварително отбелязано място. Натиснете здраво, за да осигурите добър захват.
 • Изчакайте лепилото да залепне добре – около 24 часа, за да залепне тиксото добре за повърхността на мебелите.
 • Насладете се на безопасността на вашето дете!

ВАЖНО

Това не е играчка, може да съдържа малки части, пазете от деца под 3 години. Безопасността на вашето дете е от първостепенно значение, така че винаги трябва да предпазвате децата от опасност. Обезопасете места, които могат да изложат детето ви на опасност или да причинят ненужни щети.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Винаги следвайте приложените инструкции. Уред за домашно ползване по предназначение. Всяка друга употреба не по предназначение не е разрешена. Производителят не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на продукта не по предназначение. Моля, обърнете внимание, че някои деца може да успеят да премахнат защитата. За това се препоръчва редовно да проверявате състоянието на устройството, заключване.

МАТЕРИАЛ

 • ABS
Детайли
Производител Sipo
Тегло 0.10
Пол момче, момиче
ТранспортЦенаСрок
Офис Спиди до 10 кг6.99 лв.1-3 раб. дни
Спиди Доставки до Адрес до 10 кг8.99 лв.1-3 раб. дни
 • Безплатна Доставка при поръчки над 149.00 лв. до 10 кг при плащане с карта
 • Доставка в Събота до адрес +5.99 лв. куриерска такса

14 дни Право на Връщане

Можете да върнете продукт, без да посочвате причина, а ние ще ви възстановим парите.

Можете да върнете вашата поръчка в срок до 14 дни с ненарушен търговски вид на стока и опаковка, както и с всички прилежащи атрибути.

Повече за връщане Тук

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни