Sipo Детски предпазни ключалки за шкафове и рафтове, 6 броя PAT35578

Sipo Детски предпазни ключалки за шкафове и рафтове, 6 броя PAT35578

Sipo Защитни ключалки резета за детски шкафове, 10 бр. в комплект PAT35576

Sipo Защитни ключалки резета за детски шкафове, 10 бр. в комплект PAT35576

Sipo Регулируеми ключалки с каишки за бебешки шкафове, 6 броя PAT35577

Наличност: В наличност
Код
SBS-217
19,60 лв.

Sipo Регулируеми ключалки с каишки за бебешки шкафове, 6 броя PAT35577

Комплект SIPO от 6 броя бебешки предпазни брави за шкафове и чекмеджета с регулируема дължина и система за затваряне с резе, която ще осигури бърз достъп за възрастни, но ще предпази от отваряне от малки деца.

Чекмеджетата често се използват за съхранение на предмети, които могат да представляват риск за децата, като ножове, ножици, химикали или лекарства. Достъпът до такива предмети от дете може да доведе до сериозно нараняване или отравяне, така че е важно да защитите чекмеджетата от достъп.

Защитата на чекмеджетата срещу достъп на деца може да предотврати случайното унищожаване на вещите, съхранявани в чекмеджетата, и да допринесе за поддържането на реда в стаите.

Бравите ефективно предпазват мебели и други елементи от обзавеждането на дома от отваряне от деца, като по този начин гарантират безопасността на нашите деца. Защитите са изработени от висококачествени материали, което гарантира дълъг експлоатационен живот, а дизайнът им осигурява лекота на използване от възрастен, но трудно отключване от деца.

ОПАКОВКАТА СЪДЪРЖА

 • 6 броя детски предпазители.
 • Ръководство за употреба.

ОЗНАЧЕНИЕ НА ПРОДУКТА

 • Универсална употреба - регулируема дължина, благодарение на която пасват на почти всички домакински уреди и мебели от всякакъв размер.
 • Могат да се използват като защита срещу отваряне на шкафове, чекмеджета, като ключалки на врати и други елементи от интериорното оборудване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

 • Подгответе повърхността, върху която възнамерявате да залепите ключалката - преди да започнете монтажа, уверете се, че повърхността е чиста и суха.
 • Отлепете лентата от защитата и след това я залепете на съответното предварително отбелязано място. Натиснете здраво, за да осигурите добър захват.
 • Изчакайте лепилото да залепне добре – около 24 часа, за да залепне тиксото добре за повърхността на мебелите.
 • Насладете се на безопасността на вашето дете!

ВАЖНО

Това не е играчка, може да съдържа малки части, пазете от деца под 3 години. Безопасността на вашето дете е от първостепенно значение, така че винаги трябва да предпазвате децата от опасност. Обезопасете места, които могат да изложат детето ви на опасност или да причинят ненужни щети.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Винаги следвайте приложените инструкции. Уред за домашно ползване по предназначение. Всяка друга употреба не по предназначение не е разрешена. Производителят не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на продукта не по предназначение. Моля, обърнете внимание, че някои деца може да успеят да премахнат защитата. За това се препоръчва редовно да проверявате състоянието на устройството, заключване.

МАТЕРИАЛ

 • ABS пластмаса
Детайли
Производител Sipo
Тегло 0.10
Пол момче, момиче
ТранспортЦенаСрок
Офис Спиди до 10 кг6.99 лв.1-3 раб. дни
Спиди Доставки до Адрес до 10 кг8.99 лв.1-3 раб. дни
 • Безплатна Доставка при поръчки над 149.00 лв. до 10 кг при плащане с карта
 • Доставка в Събота до адрес +5.99 лв. куриерска такса

14 дни Право на Връщане

Можете да върнете продукт, без да посочвате причина, а ние ще ви възстановим парите.

Можете да върнете вашата поръчка в срок до 14 дни с ненарушен търговски вид на стока и опаковка, както и с всички прилежащи атрибути.

Повече за връщане Тук

Нови продукти

всеки ден

Безплатна доставка от 149 лева до 10 кг

при плащане с карта

Експресна доставка

от 1 до 3 дни

Лесно връщане

до 14 дни