Колекция GUESS Kids Пролет / Лято 2021 -

Най-доброто от най-доброто!

На прага на сезон Пролет 21 е време да погледнем към новите тенденции в Нова Колекция GUESS Kids Пролет / Лято 2021. Тя е по-ярка, по-модерна, по-вдъхновящаща от всякога! Затова сме сигурни, че ще я оцените подобаващо. За да разберем основната тенденция, която ще обхване детската мода пролет-лято 2021, е достатъчно внимателно да проучим колекцията от модни дрехи за деца от GUESS, чиито дизайнери, както винаги, не изневерявайки на правилата си, ни представят една удобна, но невероятно елегантна линия дрехи. 

100% Нов тренд е Лимитираната колекция от Deluxe Парфюмиран Деним за малки и големи GUESS Kids фенове. Облеклата от деним с нотки на цитрусови плодове е 100% най-атрактивното предложение в колекция GUESS Kids Пролет / Лято 21. Дънкови облекла в ярки слънчеви цветя с аромат на лимони, портокали, мента, ягода и ананас. Веднага ще настроите всички в дома на лятната вълна и ще вдъхновите децата за щури летни преживявания.


 

 

Отпразнувайте началото на пролетта с Новата ни Шик Капсула Active облекла в атрактивни принтове. Дрехите за момичета за пролетно-летния сезон се отличават с женственост, нежност, изтънченост и невероятна практичност. Колекцията на GUESS е пълна с удобни спортни облекла- детски клинове, детски горнища и кроп топ с уникален дизайн, изработени от еластични материи, които децата обожават. 
Бъдете готови да сте неповторими с GUESS Kids Active.

         


 


MIX & MATCH - Комбинирай и създай собствен стил!
Тъй като основните критерии при избора на детски пролетен гардероб са удобството и практичността, съвсем логично е някои стилове да са на върха на популярността, а ти като родител винаги трябва да избираш детски дрехи, които да отговарят на вкуса на твоето дете и да подчертават индивидуалността му.
Основната характеристика на детската мода при момчетата ще бъде съчетание на приключенски дух с полъх на ексцентричност. GUESS решиха, че дрехите трябва да подчертават образа на малкия приключенец, който живее във всяко дете.

Сега е още по-лесно да направиш своя комбинация от любими модели детски якета, дънки, чино панталони, детски тениски в различен дизайн и атрактивни принтове. В допълнение получаваш органичен памук и cool визия. 

 

 

Перфектни идеи за Бебешки подарък!
Комплект от 2 части или комплект от 3 части, бебешки гащеризон или бебешка рокля за изписване -всички бебешки дрешки пристигат в луксозна подаръчна опаковка. Дизайнерите от GUESS реагираха разбиране на факта, че бебетата не могат да бъдат принудени да търпят неудобни тоалети, за да изглеждат красиви, затова дрешките са изработени от 100% органичен памук и са перфектен първи бебешки подарък

 

 

 

Аксесоарите и този сезон са на Фокус, защото са най-свежото допълнение към всяка детска визия. Детски раници GUESS Kids са любим аксесоар за всяко малко дете.
Колекция Аксесоари GUESS Kids Пролет / Лято 21 предлага изобилие от цветове и дизайни за всеки вкус.
Разгледай и избери любимата си Детска раница тук: