Март настъпи и е време да подготвим гардероба на малкото си момиченце за пролетните дни, но не просто да грабнем нещо от първия онлайн магазин, а да я изненадаме с нещо уникално, стилно и модерно, защото тя е една малка дама, която иска да е елегантна в новите си дрешки. Ние майките, искаме винаги най-доброто за децата ни. Освен да са модерни, е добре и да са облечени топло, защото пролетта е непредсказуема и дори най-лекият ветрец, може да разсополиви нослето на малката кукла. А ние не искаме това, нали?

 

Пролетното детско яке 

    Тук сме изправени пред една много отговорна задача. То трябва да бъде както практично, удобно, леко и предпазващо, така и модерно, и в крак с тенденциите, защото нека не се залъгваме – децата са по-суетни от нас възрастните. А какво по-голямо щастие от това да видиш радостта в детските очи... Като заговорихме за тенденции в детската мода особено за момиченца, в ума ви незабавно изплува – розово... С него никога няма да сгрешите. Грабвайте го и се забавлявайте на воля. Ние ви предлагаме най-свежата идея за преходно розово яке с качулка с качулка за момиченце Колекция GUESS Kids Пролет/Лято 2020.

 

Детски дънки

     Дори и да не сме детски модни стилисти, да не изпадаме в паника! Да, модата се променя, тенденциите излитат, като ято на юг, за да се завърнат и ни завладеят с нов моден детски тренд, но детските дънки от деним са класика в жанра. Винаги! Затова не правим компромиси при избора им. Малките винаги ги предпочитат, заради удобството, а ние като майки ги обожаваме, защото лесно се съчетават със всякакви материи и всички цветове. Wow, имаме си модно решение номер 2 за пролетта - GUESS Kids Sкinny Fit детски дънки.

 

Ту Ту детска пола

     Дънки за момиче, ок. Имаме ги, та дори с екстри-с бродирани сърчица от колекцията пролет-лято на GUESS, но МОМЕНТ! Бихме ли пренебрегнали сладките детски ТуТУ полички, каращи момиченцето ни да се чувства като принцеса?! Не, разбира се. Задължително трябва да имаме под ръка нещо ефирно, леко, от тюл и с памучна подплата, което да можем да използваме както в ежедневието, така и в официални дни. Ако пък бъде и в цвят корал, който е абсолютен хит в пролет 2020 на Boboli - поздравления, вие сте най-добрата и грижовна майка.

 

Памучна блузка с дълъг ръкав

     Да, мили мами, всички знаем, че е още рано за роклички без ръкави, затова смело напред към по-топлите дрешки, задължително с дълго ръкавче. Моля ви, нека материята е памук. Избирайте най-доброто за вашето дете. Няма нищо по-прекрасно от докосването на фината памучна материя до чувствителната детска кожа, която е податлива през пролетния сезон на всякакви алергени. Бъдете умни майки! Няма да ви оставя много да размишлявате, а ще бъда ваш ГИД в модните приключения... В колекцията на Boboli намираме именно това, за което говорим. Памучна блузка с дълъг ръкав в неутрален цвят. Комбинираме я с дънките или с ту-ту поличката и Ехааа..., не е ли прекрасна?!

 

Детска раница или сладка детска чантичка

     Финалният щрих е любим детски аксесоар-детска раница или удобна детска чантичка за кръста. В модните тенденции за деца, това е елемент, който в никакъв случай не бива да си позволяваме да пренебрегнем. Не само, за да следваме тренда, а и за да има къде малката дама да си държи онези сладки дрънкулки, които за нея за толкова важни. Ето с този зашеметяващ детски аксесоар малка чанта за кръста във формата на бананче от GUESS Kids или бляскава детска раница Allie Нова Колекция Пролет/Лято 2020, уцелваме десетката в модния тренд.

 

Готова ли си да поканиш пролетта с нашите неустоими ТОП 5 предложения за пролетни детски дрешки!? :-)