TEDIKO е ексклузивен представител и агент за България на една от най-добрите световни марки детски облекла – GUESS KIDS. Сигурно сте чували и виждали тези стилни, закачливи и изключително качествени дрехи за момчета, момичета и бебета. Но днес искаме да ви разкажем и покажем онова, които вероятно не знаете.

Началото на марката GUESS?

През 1981 г. GUESS стартира дейността си като американска компания за дизайнерски дънки, по-меки, по-добре прилягащи и определено впечатляващи. Днес се е разраснала до световна марка за лайфстайл, която произвежда, разпространява и лицензира колекции от модерни дрехи, деним, чанти и обувки, часовници и очила за жени, мъже и деца, както и текстил за дома. Компанията работи директно с над 1000 магазина на дребно в Америка, Европа и Азия, а партньорите и дистрибуторите на компанията управляват още 500 допълнителни магазина по целия свят.

В последните години марката следва политика за устойчивост, като въведе повече органични и рециклирани материали от устойчиви източници, система за минимализиране на отпадъците, спестяване на вода, намаляване на въглеродните емисии и използването на химикали в производствените си процеси. Това отговорно отношение към природата и хората е официална политика на бранда.

 

GUESS KIDS – дрехи за принцеси, откриватели и сладки палавници

 

Когато създават дрехи за деца, дизайнерите на GUESS KIDS се грижат за всяка подробност:

  • внимателно създаден модерен дизайн, съобразен с нуждите от движение и начина на живот на децата;
  • практични, екологични и качествени материи, които осигуряват пълен комфорт за малчуганите и лесна поддръжка за родителите;
  • стилни детайли, които отличават марката от всички останали на пазара – малко блясък за момичетата, чаровни контрасти за момчетата и сладка визия за бебетата.

Брандът произвежда пълната гама дрехи и аксесоари за момичета и момчета, нужни за един добре подготвен сезонен детски гардероб и цялостна стилна визия. Така че в каталога на GUESS KIDS ще намерите бельо, тениски и блузи, дънки и панталони, спортни екипи и якета, обувки, както и шапки, шалове, колани, раници и чанти, бебешки хавлии и чувалчета за сън.

GUESS KIDS е лесен начин да осигурите винаги перфектна визия на децата си. Дрехите от една колекция са лесни и подходящи за комбиниране, а да сте винаги сигурни, че обличате малчуганите си със стил. Можете да сте напълно спокойни качеството на материите, за шевовете и апликациите, за петната или опасността от късане. Всичко тук е наистина качествено – толкова, колкото всяко дете заслужава, за да се движи безгрижно и да опознава света без колебания.

 

Акцентите в последните колекции на GUESS KIDS

 

Първи бебешки гардероб

 

Всяко дете може и трябва да носи качествени дрешки от първия си ден! Точно затова GUESS KIDS  създава линии бебешки дрехи за момичета и за момчета със специална грижа за здравето и удобството им. Те са меки и комфортни за бебето, лесни за поддръжка за родителите и неустоимо сладки!

Ето кои са най-търсените модели тази година:

Бебешки комплект за момиче: https://tediko.bg/guess-bebeshki-komplekt-za-momiche-bluza-s-dalag-rakav-i-klin.html

 

Бебешка рокля: https://tediko.bg/guess-pamuchna-bebeshka-roklya-s-harbali-i-gaschi-butterfly.html

 

 

Newborn

 

Това е линия за премиум подаръчни бебешки комплекти в луксозни опаковки. Ако ви предстои да търсите подарък за новородено, не се колебайте – тук ще намерите перфектния стил, страхотното качеството и внимателната грижа, които да изразят цялата ви обич към мъничето.

 

Вижте как изглеждат луксозните комплекти за изписване тук: https://tediko.bg/dreshki/komplekti-za-izpisvane-na-novorodeno.html?manufacturer=Guess

 

ATHLEISURE MINI ME

 

В тази линия влизат удобни спортни дрехи, които са особено актуални за сегашния начин на живот. MINI ME са пълно копие на моделите в дамските и мъжките колекции! Така майки и дъщери, бащи и синове могат да изглеждат еднакво стилно, докато спортуват или се забавляват заедно!

Към спортните дрехи влиза и линията ACTIVE. Тук ще намерите суитчъри, долнища, спортни рокли и клинове в розово и лилаво, с модерни прозрачни ивици и малко блясък за момичетата, шарени анцузи от полар в меки цветове с контрастни акценти за момчетата.

Вижте част от продуктите от тази серия в TEDIKO.bg:

Спортен клин за момиче: https://tediko.bg/guess-sporten-klin-active-za-momiche.html

 

Спортен клин за момиче с лого: https://tediko.bg/guess-detski-sporten-klin-za-momiche-active-logo-g.html

 

Клин за момиче Active: https://tediko.bg/guess-detski-sporten-klin-za-momiche-active.html

 

Sustainable is COOL

 

Органични, рециклирани, устойчиви материи – това ще се вижда все повече и повече в колекциите на марката. В съответствие с целта на компанията да премине към цялостно устойчиво производство, дрехите от еко материи и органичен памук вече достигат до 58% от общата колекция! Такива са повечето ризи и дънки, както и голяма част от дрехите в колекциите Back to School за ученици, Newborn и Essential seasonless за базови дрехи за всички сезони.

В тази линия влиза и колекцията SMART GUESS KIDS, която е създадена изцяло от органичен памук. Ще я познаете по зеленото лого.

 

Ето част от най-популярните за сезона детски дрехи от органичен памук:

Блуза за момиче: https://tediko.bg/guess-detska-bluza-za-momiche-smart-guess.html

 

Бебешко боди за момче: https://tediko.bg/bebeshko-sinio-bodi-za-momche-smart-guess.html

 

Бебешко боди за момиче: https://tediko.bg/bebeshko-rozovo-bodi-za-momiche-smart-guess.html

 

Детски спортен комплект: https://tediko.bg/detski-sporten-komplekt-2-chasti-smart-guess-gold-beige.html

 

Блуза за момиче: https://tediko.bg/guess-detska-bluza-za-momiche-sas-zlaten-print.html

 

 

Аксесоари

 

Раници и чанти, колани и обувки, шалове и шапки – GUESS знаят колко са важни аксесоарите за цялостната визия. Но също така внимават моделите да са практични и удобни за децата!

Ето някои от най-оригиналните и продаваните модели детски раници и чанти на годината:

 

Пухкава детска раница: https://tediko.bg/guess-detska-ranica-tecla-rose.html

 

Спортна детска чанта: https://tediko.bg/detska-chanta-guess-nyna-rose.html

 

Кожена детска чанта с пайети: https://tediko.bg/guess-detska-chanta-nikiah-pudra.html

 

Якета на GUESS KIDS

 

Якетата са актуална тема за есенно-зимния сезон, а брандът обръща специално внимание на този тип дрехи. Те са винаги топли и удобни, но и носят онзи неповторим стил, вдъхновяващ за приключения и забавления. Тази година якетата са в топла, обогатена палитра с ярки или метални акцентни цветове, изработени от луксозни технически материи и екологично устойчиви материали.

Ето някои от моделите, които нашите клиенти харесват най-много:

 

Детско зимно яке за момче: https://tediko.bg/guess-icon-detsko-zimno-yake-za-momche-s-kachulka-i-bukvi.html 

 

Детско зимно яке за момиче: https://tediko.bg/zimno-yake-s-nadpis-guess.html

 

Всички детски и бебешки дрехи на GUESS KIDS в каталога ни можете да разгледате тук: https://tediko.bg/detski-drehi-i-aksesoari-guess-kids.html

 

Не се колебайте да поръчате, а ако имате въпроси, свържете се с нашите консултанти!

Не пропускайте да ни последвате във Фейсбук и Инстаграм, за да научавате първи новостите за GUESS KIDS, както и да следите промоциите за марката.