Време е да актуализираме гардеробите на децата и да включим в тях модерни, удобни и практични дрехи за есента и зимата. Новите модели за малчуганите и тийнейджърите винаги следват модните тенденции за възрастните, но са съобразени с детския поглед върху света и с комфорта, от който активните момичета и момчета имат нужда. Точно такива са каталозите есен-зима на Guess 2022, с които децата се връщат на училище с елегантни и качествени тоалети.

Както обикновено, в Guess 2022 отново се предлагат отделни колекции за есента и за зимата, за по-малки и по-големи деца. Тенденциите в тях до голяма се припокриват, така че ще ги разгледаме заедно. А в Tediko сега можете да ги купите на страхотни цени… но прочетете до края, за да научите всичко.

Актуалните цветове за деца в есенно-зимните колекции Guess 2022

Всички облекла на Guess носят приятна нотка интелигентност и тазгодишните дрехи за деца не са изключение. Цветовата гама на Guess 2022 за хладните сезони следва тенденциите в дамската и мъжката мода, но я смекчава и я прави далеч по-приятна и подходяща за деца. Например там, където мама би носила бордо, малката дама ще носи по-светло червено или коралово. Това е начинът детето да запази свежата си визия, като в същото време е модерно облечено.

Цветовете, които ще видите в детското облекло на Guess тази година, са актуални за сезона, меки и земни: теракота, нюанси на зеленото, корал, кремаво, червено, жълто, кафяво. Тази година има и завръщане към черното, което често се появява не само във връхните дрехи, но и в по-официалните роклички и блузки. Цветовете на момичешките и момчешките дрехи не се различават особено и все пак за младите господа Guess 2022 предлага специални нюанси на синьото, а за дамите – лилаво или розово.

Една от най-удобните тенденции на сезона е да облечете детето в един цвят. Така няма нужда да спорите дали дрехите му си пасват, можете просто да го оставите да се облече в любимия си цвят отгоре до долу.

Материите на сезона

Красивите детски дрехи на Guess 2022 най-често са от качествен памук, който прави панталоните и блузите меки и топли, или рипсен трикотаж  с различна плътност, за невероятна текстура и естествена красота на моделите. По-плътните облекла, особено спортните модели, са от еко кожа с топли, ватирани подплати.

Дизайнерите са създали нежни и изключително стилни детски рокли от трикотаж, които превръщат момичетата в истински малки дами. Специално за тях се предлагат и нежни добавки като елегантна рязана дантела, лъскав сатен или тюл.

Якетата често са от еко кожа или полиестер с типичния за бранда впечатляващ блясък, който впрочем може да се види и в по-официалните дрехи от колекцията. Момичетата могат да се чувстват като принцеси, сгушени в сладки якета от пухкав полар в нежни цветове.

Модерните десени на детските дрехи

В каталозите Guess 2022 за есента и зимата дрехите са наистина изчистени. Обикновено са едноцветни, но изглеждат примамливи и свежи заради красивите цветове и текстури. Можете да изберете и модел на класическо каре, който винаги придава уют в студените месеци.

И все пак марката не минава без любимите си, но и актуални за сезона леопардови принтове, нежни апликации от пайети и стилно изобразяване на логото на бранда. По блузките на най-малките често се появяват сладките мечета на Guess, както и други животни. Цяла серия момчешки якета и дрешки е в елегантен дизайнерски камуфлаж, а за момичетата има красиви комбинации от цветове в абстрактни дизайни или щампи на листа и цветя.

Дънковите облекла

Нито една съвременна колекция не може да мине без дънкови облекла и Guess 2022 не прави изключение. Тази година се предпочитат тъмните гами, стигащи до черно. Крачолите на момчетата често са прокъсани, а момичешките – разкроени в ретро стил. Но за младите дами се предлагат и красиви рокли, поли и ризи с нежни бродерии или седефени копчета и декорации. За най-малките се предлагат удобни, широки дънки с весели апликации.

Разбира се, не липсват и класическите дънкови якета и прави дънки, които продължават да са универсалните дрехи във всеки гардероб.

Зимните рокли и поли на Guess 2022

Момичешките дрехи на Guess и тази година са изключително стилни. Роклите са елегантни, прави или с А-силует, като за истински дами. Полите са с по-фънки визия: разкроени, изработени от впечатляващи материи като лъскав сатен или еко кожа. Лесно се комбинират с плетени или леопардови блузи, като можете да добавите и стилна жилетка или кожено яке.

Обратно на училище с Guess 2022

И за да зарадваме още повече и любимите ни дечица, и родителите, до края на октомври предлагаме специална 5% отстъпка на всички наши продукти за регистрирани клиенти с код EXTRA5. Разгледайте предложенията в нашия онлайн магазин за детски дрехи още сега, регистрирайте се и напълнете гардероба на детето с красиви, качествени и стилни дрехи на добри цени.